en-GB
1634476607493
https://www.r2n.dk/
DO Sushi Aarhus

Hos DO Sushi serveres udelukkende sushi af den højeste kvalitet. Vælg mellem deres mange forskellige sushiroller, sammensatte menuer eller all-you-can-eat. Uanset hvad du vælger får du en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser, hvor personalet er imødekommende og tager hånd om dig under hele besøget. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


est sushi restaurant on R2N.
In 2020 DO Sushi got 5.57 out of 6 stars.
Location
DO Sushi ligger på Åboulevarden centralt i Aarhus. Her er man i gåafstand til hele centrum, så det er naturligvis oplagt med sushi i forbindelse med shoppeturen.

Address: Åboulevarden 55, 8000 Aarhus

Atmosphere
Hos DO Sushi er restauranten hyggeligt indrettet i moderne japansk stil med lyse træborde, sorte læderstole og sofaer langs væggen. På væggene hænger blomsterkasser med flotte grønne planter og i loftet hænger hvide pendellamper, som giver rummet et smukt lys.

Stemningen hos restauranten er afslappet og imødekommende. Det venlige personale sørger for at tage godt imod dig og opvarte dig under hele besøget. Ambitionen hos DO Sushi er, at skabe en unik sushi-oplevelse.

The food
Hos DO Sushi fokuserer man på at tilberede kvalitetssushi, hvilket kun kan gøres på friske råvarer og med den bedste fisk. Blandt andet er deres mayonaise hjemmerørt og desserterne er hjemmelavede. Som alternativ til øl og vin serveres der også 100% frisklavet juice presset i deres slowjuicer.

På menukortet finder du et bredt udvalg af sushi ruller i forskellige varianter, herunder er der mulighed for laktosefri, glutenfri og vegansk sushi. Hvis du synes det er svært at vælge mellem de mange forskellige varianter, så har restauranten også sammensat forskellige menuer du kan vælge imellem. Skulle du have lyst til at slå dig løs og smage på lidt af det hele, tilbyder restauranten også all-you-can-eat.

Facilities
  • Vegetarian dishes
Cuisine
Sushi, all-you-can-eat, vegan

Opening hours
Monday to Thursday: 16:00 - 22:00
Friday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 35 - 70 Kr.
Main course: 25 - 150 Kr.
Menu: 108 - 408 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Dejlig nem app." BirtheHoffmann (Frederiksberg)

"I er de bedste;)" Boris (København K)

"super at benytte R2N..!" Erling (Hvidovre)