en-GB
1585673437452
https://www.r2n.dk/
La Rocca København K

La Rocca i Indre By er italiensk til fingerspidserne! Menukortet er autentisk med et bredt udvalg af italienske retter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
La Rocca ligger tæt ved Peblingesøen (Dronning Louises Bro), i gåafstand til Nørreport station og de skønne Torvehaller. La Rocca ligger også kun med ganske kort afstand til Rosenborg slot, Botanisk have Rundetårs og Ørstedsparken. Så restauranten er altså et oplagt valg, ved besøg i København centrum.

Address: Vendersgade 23-25, 1363 København K

Atmosphere
La Roccas lokaler er indrettet i klassisk italiensk stil, og malet i skønne cafélatte-toner. Restauranten er ligeså velegnet til store selskaber og firmafester, som til en romantisk middag for to.

De har en dejlig gårdhave, som byder på hyggelig italiensk stemning. Gårdhaven kan nydes fra maj til september.

The food
På menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som deres italienske kokke tilbereder med friske råvarer, som f.eks. grillet kalvekotelet, hjemmelavet ravioli og Tiramisu.

Others
Børn er meget velkomne hos La Rocca. De har deres eget værelse med miniature-møbler, legetøj og fjernsyn med video til at underholde dem.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Italian, vegetarian, fish and shellfish

Opening hours
Monday to Wednesday: 12:00 - 23:30
Thursday to Saturday: 12:00 - 22:30
Sunday: 12:00 - 23:30

Price range
Starters: 89 - 149 Kr.
Main course: 125 - 269 Kr.
Dessert: 85 - 129 Kr.
Menu: 345 - 495 Kr.

Seatings
150 inside / 75 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"My first experience using your site was a great experience and look forward to using it again. It..." Janine (København K)

"Fantastisk app. Jeg er fan" Stine (København NV)

"I gør et godt stykke arbejde og jeres bestillings proces fungerer ubeklageligt :-) Tak..." Bat-Zion Kaaber (København NV)