en-GB
1721782671316
https://www.r2n.dk/
Lola København K

Den Michelin-anbefalede restaurant Lola byder på en afslappet atmosfære i en tidligere vindmølle fra det 17. århundrede beliggende på Københavns gamle volde. Deres gastronomiske profil er en inspiration fra alle de vidunderlige steder, de har spist og boet rundt omkring i verden.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restauranten ligger i Lille Mølle på Christianshavns Voldgade 54, cirka 5 min. fra Christianshavn St.

Address: Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K

Atmosphere
Mad bringer os sammen. Den giver os en perfekt undskyldning for at tage en slapper og nyde hinandens selskab et øjeblik.. eller hele aftenen. På Lola drømmer de om at give dig den oase, hvor du glemmer alt omkring dig og bare nyder øjeblikket. De skal nok i mellemtiden sørge for, at finde de bedste råvarer, drikkevarer og med inspiration fra mange dele af verden, de bedste smagskombinationer frem til dig.

The food
Forvent et kick og smage af Latinamerika, Indien og Sydøstasien ved et besøg hos restaurant Lola! Deres gastronomiske profil er en inspiration fra alle de vidunderlige steder, de har spist og boet rundt omkring i verden.

Det klassiske køkkenhierarki handler mest om at promovere én kendt chef, som stjernen. Det kan til dels være på sin plads, men Lolas filosofi er, at man ikke er noget uden sit hold. Alle på Lola får idéer og skaber nye tiltag, både på mad- og drikkefronten.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, asian, south american

Opening hours
Monday to Tuesday: 11:30 - 15:00
Wednesday to Saturday: 11:30 - 24:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 75 Kr.
Main course: 135 - 175 Kr.
Dessert: 90 - 100 Kr.
Menu: 450 - 675 Kr.

Seatings
50 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super koncept, I blir stor succes ! Flere gourmet restaurenter ville være Nice ! Ikke bare af..." Henrik Egebjerg (København K)

"Rigtig godt koncept I har. Jeg bruger det ofte meget impulsivt. Skal vi gå ud at spise? Ja det kan..." Dorthe Helbo (Humlebæk)

"Godt koncept som vi gerne vil benytte os af igen" Karin (København V)