da-DK
1720889679446
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Gourmet restauranter i København

Herunder kan du se alle gourmet restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om gourmet køkken.

Gourmet restaurant København

Der er en del gourmet restauranter i København, hvor maden, kvaliteten og stemningen er i højsædet.

Gennem bordreservation på R2N har du mulighed for at få rabat på de gourmet-restauranter i København, som er tilknyttet Restaurant 2 Night.

Gourmet køkkenets historie

Navnet gourmet stammer fra Frankrig og betyder oprindelig vinsmager. Det betegner en smagsoplevelse udover det sædvanlige. 
Denne oplevelse blev skabt i 1800-tallet, hvor man for første gang fik dette rige indblik i madlavningskunst. Siden 1800-tallet har man udviklet på variationer, og hver restaurant har sin fortolkning af hvordan en menu skal sammensættes for at få den raffinerede smagsoplevelse.

Dette afhænger selvfølgelig også af hvilken type køkken den enkelte Københavnske restaurant vælger at fremhæve. Derfor har gourmet køkkener deres svar på, hvordan variation af smagsindtryk skal sammensættes.

Gourmet køkkenet

Gourmet køkkenet er især kendt for sine delikate anretninger, hvor lette og meget velsmagende retter bliver serveret. Denne anstrengelse for at opnå den perfekte smagsoplevelse gør, at mange gourmet-restauranter i København stiler efter en Michellinanerkendelse. Klasseforskellen giver sig til udtryk i både maden, vinen og betjeningen.

Denne form for restauranter serverer gerne mad, som er ekstraordinær, såsom trøffel, foiegras eller udsøgte fiskeanretninger. Desserten er en hel afdeling for sig, hvor der er kræset om det visuelle udtryk og detaljerne.

En menu består som minimum af 3 retter og ofte mere. Der er typisk angivet på menukortet hvad køkkenet anbefaler, at man sammensætter, angivet med 3, 4 eller 5 forskellige lette retter. Restauranterne går dog ikke kun op i maden, men også vinen dertil. Man får derfor god vejledning i, hvilke vine der passer bedst til den valgte mad. Det er dog ofte månedens menu med tilhørende vinmenu, der er mest populær på gourmet restauranterne i København.
Derfor er man næsten altid garanteret en vidunderlig og velafbalanceret smagsoplevelse, med en god og dejlig stemning.

Gourmet restaurant København

Prisniveau for gourmet restaurant i København

København har mange af disse restauranter, og da maden er så kulinarisk og ofte eksotisk, er prisen også derefter. En lille gourmetmenu koster omkring 400 kr., hvor en stor gourmetmenu med tilhørende vinmenu ofte starter ved 1.000 kr.  
Sådan en restaurant i København bør helt klart prøves, da det er en oplevelse for sig selv. Med bordreservation igennem R2N kan dette gøres til en helt fornuftig pris i og med, at man får rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"En rigtig god ordning som vi vil blive ved med at bruge" Tina (København V)

"Fantastisk koncept ,vi bruger det igen og igen . Tak for jer" Sanne (Kastrup)

"Tak fordi I er der, ellers ville vi aldrig opdage restauranter som denne." SolveigSpangsberg (København N)