en-GB
1721779764971
https://www.r2n.dk/
Couloir København S

Couloir serverer sæsontilpasset mad for at sikre friske råvarer, og den bedste smagsoplevelse. Slå dig løs i deres velsmagende brunch, frokost og middagsretter.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Couloir ligger i krydset mellem Øresundsvej og Amager Strandvej. Fra restauranten er du kun 3 minutter fra Øresund metrostation.

Address: Amager Strandvej 102, 2300 København S

Atmosphere
Med den skønne udsigt over vandet og Amager Strand, finder du i en af strandens flotteste bygninger, Øresund Tower, restaurant Couloir.

I sommerperioden kan du nyde din middag på Amagers største udeservering. Om vinteren kan den smukke udsigt over vandet nydes inde i deres hyggelige restaurant, der har store panoramavinduer.

Ejerne, Kasper og Anders, driver restauranten med en stor passion for, og drømmen om, at blive Amagers foretrukne spisested. Denne drøm skal gå i opfyldelse ved at servere god mad til rimelige priser.

The food
Hos Couloir er menuen inspireret af det franske og danske køkken. Restauranten sætter stor ære i, at tilberede maden på friske råvarer. Menukortet er derfor tilpasset sæsonen, så de kan tilbyde den højeste kvalitet på alle retter. Uanset sæsonen finder du et bredt udvalg af brunch, smørrebrød og varme retter - både til frokost og aften.

For at slukke tørsten, anbefaler restauranten at prøve en af deres friske hjemmelavede lemonader med rom.

Facilities
  • Handicapped accessible
  • Children's menu
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Danish, french, café

Opening hours
Monday to Friday: 11:00 - 23:00
Saturday to Sunday: 10:00 - 23:00

Price range
Starters: 109 - 139 Kr.
Main course: 109 - 325 Kr.
Dessert: 89 - 104 Kr.
Menu: 385 Kr.

Seatings
80 inside / 100 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Fungerer fint med booking etc." Winni Rosenkjær Dahl (Virum)

"Elsker jeres app og tjekker hver gang jeg er ude og spise om det er muligt at bestille bord med..." Heidi Jensen (København S)