en-GB
1610805659912
https://www.r2n.dk/
Coq en Pâte København Ø

Oplev populære Coq en Pâte, der er i 2019 blev kåret til at være den bedste franske restaurant på R2N samt være den restaurant hvor man får mest værdi for pengene. Book via R2N og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Den franske bistro Coq en Pâte på Østerbro, er både tæt på Svanemøllen Station og i gå-afstand til Østre Gasværk Teater og Fælledparken.

Address: Landskronagade 4, 2100 København Ø

Atmosphere
"Comme un Coq en pâte" er et gammelt Fransk udtryk. Bogstavelig talt som "at være en hane i en dej", betyder at blive forkælet og være i en tilstand af stor komfort. Sådan ønsker Coq en Pâte at få deres gæster til at føle, når de kommer for at få en hyggelig spiseoplevelse.

Du vil finde mændene bag Coq en Pâte, både i køkkenet og ved bordet, hvor de byder velkommen og deler oplevelsen med gæsterne i en afslappet atmosfære.

The food
Coq en Pâte tilbyder et moderne fransk bistrokøkken med et smagsmæssigt twist.

Frederic, den ene ejer, har tidligere haft egen restaurant i Frankrig og har i en lang årerække været køkkenchef på flere restauranter i København, før han åbnede Coq en Pâte med Andrei. Andrei er en talentfuld kok, der har erfaring fra flere Michelin restauranter i København.

De to ejere har skabt en enkel menu, der ændres efter sæsonen og deres inspiration. På menuen vil det både være muligt at finde fiske-, kød- og vegetarretter samt en dagens ret fra det franske landkøkken.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
French, bistro

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 80 Kr.
Main course: 175 - 205 Kr.
Dessert: 55 - 75 Kr.

Seatings
36 inside / 4 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Alt klappede, selvom nettet var nede. Første klasses telefonbetjening. Jeg vil benytte r2n en..." John (Holte)

"Fedt koncept.. Første gang vi prøvede det.. Men helt klart noget vi vil bruge når vi skal ud og..." Annette Pedersen (København S)

"Nem app :-)" Carsten (Havdrup)