en-GB
1660882451462
https://www.r2n.dk/
Trattoria Italiana Charlottenlund

Kom forbi Trattoria Italiana i Charlottenlund og følg med på en kulinarisk rejse igennem det traditionelle italienske køkken. Hér kan du smage kærligheden og passionen for den italiensk madlavning bid for bid. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Trattoria Italiana ligger ved Femvejen nær Bernstorff Slotshave i Charlottenlund. I området findes der naturligvis gratis parkering. Du er også blot 10-15 min. kørsel fra København.

Address: Vilvordevej 1, 2920 Charlottenlund

Atmosphere
Hos Trattoria Italiana er der tale om en mindre intim restaurant, der oser af sydlandsk og autentisk italiensk stemning. Personalet er eksperter på, at hygge om deres gæster. Netop af den grund besøges restauranten ofte af en stor skare af stamgæster fra lokalområdet, samt herboende italienere.

Det mørke og stilfulde interiør samt den dæmpede belysning i lokalet, danner rammerne for den hyggelige atmosfære og det elegante udtryk. På væggene hænger smukke malerier og billeder.

Om sommeren dækker restauranten op udenfor, så der er rig mulighed for, på de varme dage at sidde udenfor i solens stråler og nyder det lækre måltid.

The food
Hos Trattoria Italiana har køkkenchefen, Angelo, 30 års erfaring som kok. Dét blandet med hans kærlighed og passion for det italienske køkken, er med til at skabe en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme.

På menukortet findes et stort udvalg af traditionel italiensk mad, hvor du frit kan vælge mellem velsmagende forretter, hovedretter og desserter. Prøv f.eks. deres Vitello Tonnato, kalvefillet eller grillede lammekrone. Du kan også slå dig løs i de mange lækre pastaretter, der naturligvis er at finde på menukortet. Til den søde tand kan du afslutte middagen med blandt andet Tiramisu eller italiensk is.

Facilities
  • Romantic
  • Free parking
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 59 - 109 Kr.
Main course: 129 - 249 Kr.
Dessert: 89 Kr.
Menu: 339 Kr.

Seatings
30 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Genialt koncept, vil vi klart bruge en anden gang :-)" Ann-Christina (København N)

"Jeg er vild med R2N, så har vi råd til tit at spise ud og invitere alle børnene med" Tina (Søborg)

"Har efterhånden brugt denne app mange gange, synes det er et rigtig godt koncept, kommer steder..." Camilla Friis (København NV)