en-GB
1721410685814
https://www.r2n.dk/
Pizzeria MaMeMi København V

Pizzeria MaMeMi, som er hyldet i den italienske madbibel Gambero Rosso, ligger på Vesterbro og serverer pizzaer, præcis som de bages i Rom. I lokalerne, der oser af sydlandsk stemning, bydes du velkommen af de tre italienske ejere og deres dygtige personale. Restauranten er i øvrigt blevet tildelt 4 flotte hjerter af Politiken for sine lækre pizzaer.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Italian restaurant on R2N.
In 2023 Pizzeria MaMeMi got 5.75 out of 6 stars.
Best taste experience on R2N.
In 2022 Pizzeria MaMeMi got 6.00 out of 6 stars.
Most recommended restaurant on R2N.
In 2020, Pizzeria MaMeMi has been recommended by most users.
Location
Pizzaria MaMeMi ligger på det skønne Vesterbro lige ved siden af Enghave Plads. Busserne går hertil hele dagen, og der er desuden hverken langt til Vega eller centrum af København.

Address: Mysundegade 28, 1668 København V

Atmosphere
Restauranten er enkelt indrettet, dog med et meget rustikt udtryk. Væggene er bevaret i mursten malet i brune og hvide farver. og rummet er indrettet med lyse træborde og rødbrune læderstole.

Personalet besidder alle den italienske charme og snakkesalighed, hvilket bidrager til, at restauranten oser af godt humør og hygge. De nærer også alle en enestående kærlighed til deres job.

The food
Hos MaMeMi er restauranten meget mere end blot et pizzaria - det er en passion for at skabe den perfekte pizzaoplevelse bid for bid, præcis som du ville få den hos de mest kendte pizzabagere i Rom.

MaMeMi lægger hele deres hjerte og sjæl i deres pizzaer. Hér vægtes samarbejde og en eksperimenterende tilgang til arbejdet højere end noget andet.

Menuen skiftes løbende ud, men enkelte favoritter vil altid være at finde på menukortet. Vegetariske, veganske og allergivenlige alternativer findes også. Restauranten har en stor samling af økologiske italienske vine, der i samarbejde med producenter og vingårde, nøje er blevet udvalgt, så de komplementerer hver ret på menukortet.

Others
Hos Pizzaria MaMeMi eksisterer hierarki ikke, men derimod et teamwork og evnen til at turde eksperimentere med deres kerneværdier - alt sammen i tråd med en fælles passion for mad og vin. De 3 ejere - to brødre og deres fætter - Francesco, Danilo og Daniel er vokset op i en lille landsby uden for Rom. De er kommet hele vejen til København for at bringe den unikke og autentiske pizzaoplevelse til Danmark.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday to Tuesday: closed
Wednesday to Sunday: 18:00 - 24:00

Price range
Starters: 120 - 145 Kr.
Main course: 155 Kr.
Dessert: 78 Kr.
Menu: 350 Kr.

Seatings
50 inside / 25 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept er helt perfekt" Dagny Friis (Frederiksberg)

"Har stor glæde af R2N og er meget tilfreds med konceptet og udvalget af restauranter - specielt i..." Pia (Lyngby)

"Bruger ofte app'en og det virker bare." Helle (Frederiksberg)