en-GB
1721779694546
https://www.r2n.dk/
India Royale Lyngby Lyngby

India Royale i Lyngby byder på autentisk indisk mad. De indiske krydderier vil sende både tanker og smagsløg på en rejse til varmere himmelstrøg.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Indian restaurant on R2N.
In 2020 India Royale Lyngby got 5.00 out of 6 stars.
Best Indian restaurant on R2N.
In 2019 India Royale Lyngby got 4.97 out of 6 stars.
Location
Centralt beliggende på den historiske, brostensbelagte Lyngby Hovedgade, finder du India Royale. Restauranten er beliggende tæt på både Lyngby Storcenter, Kino Palæet og Lyngby Station.

Address: Lyngby Hovedgade 51, 2800 Lyngby

Atmosphere
India Royale er opdelt i 2 etager, hvoraf hovedrestauranten er på gadeplan med en stor bar i midten af lokalet. På første etage har restauranten en eftertragtet terrasse, hvor du kan nyde solen og udsigten over smukke Lyngby og den travle hovedgade.

Så snart du træder ind i restauranten mødes du af store lyse lokaler, der er moderne indrettet med indiske dekorationer. Du vil med det samme blive mødt af duften af indiske krydderier, der med garanti vil sende dine smagsløg på en rejse til varmere himmelstrøg.

Restauranten er indrettet med fokus på at skabe en autentisk stemning og behagelig oplevelse, hvor du for en stund kan drømme dig væk til Indiens gastronomiske køkken.

The food
Hos India Royale er der udelukkende indiske kokke i køkkenet, der alle kender de hemmelige indiske krydderier og ved præcis hvordan man kombinerer og sammensætter disse, for at fremtrylle de bedste smage.

Restauranten byder på et hav af indiske klassiske retter, som f.eks. Butter Chicken, Chicken Korma og Tikka Masala. Retterne tilberedes med kylling, lam eller vegetarisk. De kan desuden tilpasses i styrken efter mild, medium og stærk. Flere af deres retter kan desuden tilpasses efter eventuelle allergier.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Handicapped accessible
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Indian, vegetarian

Opening hours
Monday to Friday: 16:00 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 35 - 149 Kr.
Main course: 149 - 169 Kr.
Dessert: 59 - 69 Kr.
Menu: 299 Kr.

Seatings
100 inside / 40 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Jeres koncept er genialt. Vi bliver altid lokket til et ekstra restaurant besøg, når vi ser jeres..." Annette Telling Glynn (København K)

"Første forsøg og absolut ikke sidste! Genialt koncept." Britta (København K)

"Thank you for the discount :) and for making it happen! Great app, love it!" Iulia (København V)