en-GB
1721713100604
https://www.r2n.dk/
L'Appetito København V

Oplev et solidt italiensk køkken centralt i København hos L'Appetito ved Hotel Imperial. Perfekt både til en romantisk date og til den store middag med hele familien.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
L’Appetito ligger centralt i København tæt på Tivoli, Bremen Teater, Imperial Biograf og Vesterport station i selve det historiske Imperial Hotel. Derfor er restauranten det perfekte sted at spise, inden man skal ud og nyde kulturen i København

Address: Vester Farimagsgade 9, 1606 København V

Atmosphere
Du bliver budt velkommen i en traditionel italiensk restaurant med et bredt menukort, der byder på noget til en hver smag.
I restauranten er der unik kunst på væggene, sofaer, og et stort barområde, hvor man kan få noget forfriskende, inden man sætter sig til bords.
Om sommeren kan du også spise ude på vores hyggelige terrasser, hvor der er plads til at nyde en kold øl eller en vin fra det omfattende vinkort.
Uanset om der er tale om en romantisk date eller middag med hele familien, er der plads til alle hos L’Appetito.

The food
Hos Ristorante L’Appetito tager de dygtige kokke dig med på en sublim smagsrejse til sydlige himmelstrøg, og du kan forvente italienske retter med både klassisk og moderne inspiration. Benyt eventuelt den hyggelige bar til at . Vinkortet er nøjsomt udvalgt af restaurations chefen, og byder på et udvalg af Italienske og internationale vine.

Facilities
  • Romantic
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 24:00

Price range
Starters: 75 - 145 Kr.
Main course: 135 - 325 Kr.
Dessert: 85 - 100 Kr.

Seatings
100 inside / 80 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super app. Første gang vi brugte den, men bestemt ikke sidste." Karin (København N)

"Tak for det bedste koncept!!" (København V)

"Tak for jer! Oplever varianter i byen, som vi ellers ikke ville opleve! Og rabat er jo altid et..." Jeanne (København V)