en-GB
1695421702312
https://www.r2n.dk/
Al-Diwan København V

Al-Diwan på Vesterbro giver dig mulighed for at opleve et af verdens ældste køkkener. Restauranten er blevet tildelt 4 flotte kokkehuer af Politiken og er blevet beskrevet af madanmelder Adam Price som "den måske bedste pakistansk-indiske restaurant". Endvidere har Al-Diwan modtaget "Travelers' Choice" i 2022.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Indian restaurant on R2N.
In 2021 Al-Diwan got 5.70 out of 6 stars.
Location
Al-Diwan ligger centralt på den travle Vesterbrogade. Med sin placering blot 10 minutters gang fra Tivoli og Strøget, er Al-Diwan det perfekte middagsstop efter en lang dag i byen.

Address: Vesterbrogade 94, 1620 København V

Atmosphere
Hos Al-Diwan bliver du taget godt imod i den autentiske restaurant, af deres opmærksomme personale. Langs med restaurantens gulve ser du smukke persiske tæpper i røde farver, der står i flot kontrast til de blå og hvide vægge. På væggene kan du nyde synet af farverige malerier, der forestiller de royale indiske kvinder.

The food
De store moguler var både verdenskendte for deres store monumenter, som Taj Mahal, samt deres stolte tradition for madkunst. Al-Diwan serverer med stor passion og stolthed mad fra det mogulske køkken.

På menukortet finder du både klassiske mogulske retter og indiske kendinge. Smag på restaurantens rige og fyldige butter chicken, pikante tikka masala eller stærke lamme-ret jalfrezi med ingefær, grøn peber og æg.

Others
Al-Diwan har modtaget 4 kokkehuer i Politiken og madanmelder Adam Price har skrevet: "Et glædeligt gensyn med Al-Diwan på Vesterbro - byens måske bedste pakistansk-indiske restaurant. Og så er priserne til og med rimelige".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian, pakistani

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 23:00

Price range
Starters: 19 - 89 Kr.
Main course: 139 - 189 Kr.
Dessert: 59 - 89 Kr.
Menu: 349 - 499 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Så længe det fungerer så godt, vil jeg benytte appen" KimRust (København K)

"Fint koncept og let at benytte." Anne Steffensen (Greve)

"Tak for muligheden. Havde det ikke været for denne app, havde jeg ikke fundet denne gode..." Hanne (København S)