da-DK
1719211476249
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Pakistanske restauranter i København

Herunder kan du se alle pakistanske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det pakistanske køkken.

Pakistansk restaurant i København

Det findes en del pakistanske restauranter i København, hver med deres særpræg. De ovenstående restauranter, som er tilknyttet netværket i Restaurant 2 Night, kan være med til at gøre aftenen lidt sjovere.

Det Pakistanske køkkens historie

Det pakistanske køkken kan beskrives som en sofistikeret kombination af de andre asiatiske regioner. Det pakistanske køkken får nemlig sin inspiration fra en blanding af mellemøstlig, afghansk, iransk og Nordvestindisk madkunst.

Der er stor variation i, hvordan de forskellige egne tilbereder deres mad, og hvilke ingredienser der bruges, hvilket også afspejler de pakistanske restauranters mangfoldighed. På grund af kulturhistorie og at landene grænser op til hinanden har det pakistanske og indiske køkken meget tilfælles.

Dansk restaurant København

Det Pakistanske køkken

Indførelsen af islam i asien har været med til at påvirke det pakistanske køkken, således at fødevarer som oksekød, kylling og lam er sat i fokus. Yderligere er også grøntsager samt traditionel frugt og mejeriprodukter i centrum i denne madkultur.

Det pakistanske køkken kan på mange områder sammenlignes med det indiske køkken, idet der er mange ligheder som fx meget aromatisk og krydret mad.

Dog er der den forskel at pakistanerne ofte tilføjet rigeligt med krydderier, og her er en del som inderne har begrænsede mængder af i deres madlavning fx; kardemomme, nelliker, muskatnød- og blomme, kanel, spidskommen samt laurbærblade, som alle med til at give den rigere og fyldigere smagsoplevelse.

Kød er hovedingrediensen i næsten alle pakistanske retter, i forhold til andre asiatiske køkkener. Restauranter i København vil selvfølgelig gøre deres bedste for, at man som gæst får prøvet nogle af deres specialiteter, og sikre at der skulle være noget for enhver smag. Et besøg på sådan en restaurant vil være alle pengene værd, da det er helt nye smagsindtryk i forhold til fx de danske restauranter i København.

Prisen for en middag på en pakistansk restaurant i København

En middag på en pakistansk restaurant i København behøver ikke blive en dyr fornøjelse. Prisen ligger omkring 200-300 kr., alt efter, hvad og hvor meget man bestiller, og hvis du derudover bestiller bord via R2N, er du sikret rabat på regningen – hvilket også gælder de drikkevarer, som nydes dertil.

Kundeudtalelser

"Jeres koncept virkede til punkt og prikke!" Helle (Brønshøj)

"Super koncept!" Diana (Glostrup)

"Fantastisk koncept som altid virker 100. %" Lin (Eskilstrup)