en-GB
1639014263262
https://www.r2n.dk/
Aristo København S

Hos Aristo på Islands Brygge kan du nyde udsigten over København, mens du nyder en nøje udvalgt menu inspireret af det franske og danske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café og Restaurant Aristo ligger ved foden af Langebro i starten af Islands Brygge og er ikke til at overse.

Address: Islands Brygge 4, 2300 København S

Atmosphere
Aristo er nordisk kvalitet og hygge, når det er bedst. Restauranten er indrettet i samarbejde med indretningsarkitekt Flemming Haslund fra Haslund Interior. Sammen har de skabt rammerne for den ekslusive og moderne restaurant, der byder indenfor til et vellykket måltid. Fra de store panoramavinduer ud mod havnen, kan man nyde den smukke solnedgang. Restauranten har også en storslået udsigt over Tivoli og Glyptoteket. Personalet fuldender oplevelsen ved at sørge for en god og opmærksom betjening under hele besøget.

The food
Køkkenet hos Aristo sætter stor pris på de bedste råvarer og finesser i det danske og franske køkken. Her er intet efterladt til tilfældigheder, men der kæles ihærdigt for enhver detalje og ingrediens.

Restauranten sammensætter nøje deres menukort efter sæsonens bedste råvarer. Det betyder at de udskifter deres menukort med ca. 2 måneders mellemrum, for at kunne sikre den bedste kvalitet.

De sørger for at menuen byder på noget til enhver smag, så du kan altid finde en variation af fisk og kød. Deres menukort byder altid på spændende og velsmagende forretter, hovedretter og desserter.

Others
Til at fuldende middagen har Aristo et stort udvalg af diverse bobler, vin og øvrige drikkevarer fra alle verdenshjørner. Har du brug for vejledning i deres mange vine, står deres dygtige tjenere klar til at rådgive dig og dele sin ekspertviden med dig.

Den store bar, de har placeret i midten af restauranten, er et symbol på åbenheden og nyskabelsen på Islands Brygge.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Danish, french, gourmet

Opening hours
Monday to Friday: 11:00 - 23:00
Saturday: 13:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 75 - 85 Kr.
Main course: 100 - 335 Kr.
Dessert: 35 - 135 Kr.
Menu: 425 Kr.

Seatings
50 inside / 35 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)

"Dejligt koncept" Anne Grete Andersen (Valby)

"Dejligt koncept og man kan ringe og få god hjælp hvis der er noget man er i tvivl om" Vibeke (Frederiksberg)