en-GB
1639013075892
https://www.r2n.dk/
Da Claudio Frederiksberg

Da Claudio er en italiensk perle på Frederiksberg. Ejeren Fabio glæder sig til at byde dig velkommen og han skal nok sørge for at servere en smagsoplevelse, der vil lokke dig tilbage gang på gang. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Italian restaurant on R2N.
In 2019 Da Claudio got 5.45 out of 6 stars.
Location
Da Claudio ligger på Godthåbsvej, og er den første italienske restaurant på Frederiksberg. Beliggenheden gør restauranten til et oplagt sted at starte aftenen, hvis man fx. skal i teater, i Forum eller i Falkonersalen.

Address: Godthåbsvej 42, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Ejeren Fabio og hans passionerede kokke og tjenere, bestræber sig på, at give deres gæster en gastronomisk oplevelse, der rækker langt ud over de hjemlige rammer. Dette gør, at de er blevet en populær restaurant med mange stamgæster.

Restauranten, der har eksisteret i over 30 år, er stemningsfyldt og hyggelig, med rå murstensvægge og fotografier af italienske filmstjerner.

The food
På menukortet finder man klassiske italienske specialiteter, som fx pasta, pizza og et bredt udvalg af lækre hovedretter med både kød og fisk samt en lækker månedens menu bestående af 3 retter.

Mange af deres gæster kommer for de gode bøffer og den friske pasta. Prøv fx. deres hjemmelavet båndpasta med oksemørbrad, trøfler og karljohan-cremesauce, der er meget populær. Til dessert anbefaler restauranten at du prøver deres lækre tiramisu og nyder deres spændende, italienske bitter – en amaro – til kaffen.

Others
Da Claudios vinkort dækker over et udpluk af de bedste italienske vinområder, i alle priskategorier.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 23:00

Price range
Starters: 45 - 125 Kr.
Main course: 89 - 249 Kr.
Dessert: 69 - 79 Kr.

Seatings
80 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det er første gang, jeg har prøvet Restaurant 2 Night, men det er ikke sidste. Næste gang jeg..." Lena Pedersen (Frederiksberg)

"Supernemt og gode tilbud." (Kirke Hyllinge)

"Det var første gang vi brugte R2N - nemt og hurtig at bruge -" Pia Paysen (Kastrup)