en-GB
1719004893752
https://www.r2n.dk/
Heering København K

Forkæl dig selv med velsmagende danske retter, og en smuk udsigt til Københavns kanaler hos Heering i Nyhavn.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Heering ligger som en af de første restauranter på Nyhavns travle gade. Huset er bygget i år 1765, og er smukt dekoreret, blandt andet med et relief af en elefant over deres gadedør.

Fra restauranten kan du opleve det smukke Nyhavn, tage gangbroen direkte over til Operaen og nyde synet af Københavns kanaler. Du er desuden blot et stenkast fra det Kgl. Teater og Strøget.

Address: Nyhavn 15, 1051 København K

Atmosphere
Hos Heering bliver du budt indenfor i klassiske omgivelser, der hensætter dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen og god betjening er i højsædet. Indenfor har restauranten valgt, at beholde de ældre murstensvægge med træbjælker, der har et perfekt sammenspil med den moderne indretning.

Udenfor kan du i sommermånederne nyde solens stråler, alt imens du iagttager det travle byliv omkring smukke Nyhavn. Om vinteren kan du sidde under terrassevarmeren, og nyde en velsmagende middag med udsigt over Nyhavns julemarked.

The food
Restaurant Heering serverer rustikke retter, smukt iklædt vine der komplimenterer alt fra skaldyr og fisk til saftige bøffer og gode oste. Deres kokke bruger kun de bedste råvarer, og der bliver selvfølgelig kælet for hver eneste ret.

Til frokost kan du vælge mellem alle de klassiske danske retter, som f.eks. stjerneskud, pariserbøf og forskellige smørrebrød. Både til frokost og aften serveres et bredt udvalg af varme retter. De servere desuden et udvalg af vegetartiske og veganske smørrebrød.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Danish, french, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 09:00 - 24:00

Price range
Starters: 110 - 220 Kr.
Main course: 200 - 500 Kr.
Dessert: 110 - 150 Kr.
Menu: 400 Kr.

Seatings
30 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Systemet fungerede perfekt. Det var 1. gang vi prøvede det. Men bestemt ikke sidste." Elin (København V)

"Jeg skal huske, at bruge jer noget mere. Godt i har restauranter i flere prisklasser" Susanne Dyhr (Hellerup)