en-GB
1695676382913
https://www.r2n.dk/
Señorita København V

Restaurant Señorita byder dig varmt velkommen til en autentisk mexicansk oplevelse på Vesterbro.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Señorita ligger på Istedgade i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård, Kødbyen, Det Ny Teater og spillestedet Vega. Restauranten er derfor det oplagte valg, hvis du befinder dig på det centrale Vesterbro.

Address: Istedgade 49, 1650 København V

Atmosphere
Så snart du træder ind på restaurant Señorita, mødes du af en autentisk mexicansk indretning. På væggene hænger farverige tæpper, sombrero hatte og andre sjove detaljer og dekorationer. Maden serveres ved de klassiske lyse træborde, af det venlige og opmærksomme personale. Restauranten har også pladser udenfor, hvor du på de varmere forårs- og sommerdage kan nyde maden.

The food
Restauranten serverer mexicanske retter, der alle tilberedes fra bunden af de bedste råvarer. Maden er så velsmagende og autentisk, at man næsten skulle tro man befandt sig i Mexico.

På menukortet kan du vælge mellem klassikere, som f.eks. nachos, chimichanga og burritos. Alle retterne serveres både i stærke og milde udgaver, så der findes noget for enhver smag. Til de mindste har restauranten også en særlig børnemenu.

Hvis du finder det svært at vælge mellem de mange lækre retter, kan du prøve en af restaurantens sammensatte menuer, bestående af forret, hovedret og dessert.

Others
For at omfavne den mexicanske stemning, anbefaler restauranten at slukke tørsten i en af deres lækre drinks. Deres drinks-kort byder på et bredt udvalg, som blandt andet Sangria, Piña Colada, Margarita og Mojito. Alle drinks kan fås både på glas og kande!

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Mexican

Opening hours
Monday to Sunday: 15:00 - 23:00

Price range
Starters: 45 - 75 Kr.
Main course: 110 - 179 Kr.
Dessert: 49 - 69 Kr.
Menu: 199 - 449 Kr.

Seatings
75 inside / 22 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Første gang vi brugte R2N, men bestemt ikke sidste gang.Flot service" Jimmy Lund (København K)

"Booking fungerede helt perfekt - hurtigt svar og ingen problemer ved betaling." SusanneStormer (Virum)

"Tak for jeres app" (København K)