en-GB
1597396829766
https://www.r2n.dk/
Shezan Vesterbro

Et besøg hos populære Shezan på Vesterbro, vil byde på traditionelle pakistanske specialiteter, der forkæler dine smagssanser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Shezan ligger på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade, centralt på Vesterbro. Det Ny Teater, Kødbyen og Hovedbanegården er kun 5 min. til fods derfra.

Address: Viktoriagade 22, 1655 København V

Atmosphere
I over 40 år har Shezan forkælet sine gæster med gode madoplevelser og en service der gør, at et besøg sjældent er nok - de har derfor mange stamgæster. Ved et besøg vil du blive forkælet med traditionelle pakistanske specialiteter, en fantastisk service og en hyggelig atmosfære.

The food
Shezan forkæler dine smagssanser og giver dig en oplevelse du sent vil glemme. Kokkene tilbereder maden efter de gamle pakistanske traditioner og skikke, så maden bliver så autentisk som mulig og smagsoplevelsen helt perfekt.

På menuen kan du finde et godt udvalg af lækre forretter, som fx Papadam og Samosa. Til hovedret kan du vælge mellem retter med lam, kylling, oksekød, rejer, vegetar og husets specialiteter.

Pakistansk mad er som oftest ret stærk, og hér er retterne ikke tilpasset skandinaviske ganer. Til gengæld kan man selvfølgelig vælge mellem forskellige styrker.

Facilities
  • Vegetarian dishes
Cuisine
Indian, pakistani

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 23:00

Price range
Starters: 15 - 59 Kr.
Main course: 119 - 179 Kr.
Dessert: 30 - 50 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det var første gang vi prøvede jeres system, og vi kan kun sige, at det virkede 100 % perfekt i..." Tom (Kastrup)

"Jeres koncept er helt perfekt" Dagny Friis (Frederiksberg)

"Et koncept der bare holder igen og igen." Mette (København S)