en-GB
1635293021859
https://www.r2n.dk/
Tight København K

Hos Restaurant Tight i Indre By kan du opleve en personlig service og unik stemning. Menuen har rødder i den danske filosofi om mindeværdig mad tilføjet et pust fra varmere himmelstrøg. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Tight er beliggende centralt i København på Hyskenstræde, hvor du er dejlig tæt på strøget.

Address: Hyskenstræde 10, 1207 København K

Atmosphere
Tight er stedet, der løfter det, der bare skulle være en middag til en oplevelse. Det er hygge med et hint af rustik elegance og unik afslappethed. Man forventer ikke at finde en restaurant som denne så tæt på, og alligevel så afsondret fra turiststrømmen.

Restaurantens store glasfacade på 1. sal giver et smukt lysindfald. Her kan du sidde på de mindre borde med udsigt over gaden eller ind i det åbne køkken. Går du en trappe ned, kommer du til et større lokale, hvor du sidder langs med væggen i behagelige sorte lædersofaer foran borde lavet af gamle øltønder. Her er der en dæmpet belysning, som skaber en hyggelig stemning.

The food
Hos Restaurant Tight bydes du på en gastronomisk oplevelse, hvor det nordiske køkken fortolkes gennem international optik og inspireres af varmere himmelstrøg. Der hentes inspiration fra hele den store verden - syd- og Mellemamerika, øerne i det caribiske hav, Asien og Hawaii. Menuen tilsættes ideer fra tapasverdenen, men med sine rødder i den pæredansk filosofi om mindeværdig mad og gæstens gode oplevelse.

Kom forbi til en velsmagende middag, hvor menuen altid sammensættes af årstidens bedste råvarer. Det betyder at menuen med jævne mellemrum opdateres og udvides. Som regel finder du også vegetariske og glutenfri alternativer på menuen. På drikkekortet finder du også et stort udvalg af Signatur Cocktails og smagsfulde vine nøje udvalgt

Others
OBS! Rabatten gælder ikke på vine over 700 kr. på denne restaurant.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Nordic, International

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 89 Kr.
Main course: 159 - 249 Kr.
Dessert: 79 Kr.

Seatings
130 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Godt koncept i har det vil vi bruge noget mere" Erik (Køge)

"Super App. nem at bruge" Jeanette Høgfeldt (København S)

"Vi ELSKER R2N i vores familie!!!" Chalotte (Charlottenlund)