en-GB
1695466164322
https://www.r2n.dk/
Tramonto København V

Hos Tramonto kan du opleve italiensk cuisine i særklasse, mens du nyder den flotte udsigt over byen i de charmerende lounge indrettede lokaler.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best atmosphere.
In 2022 Tramonto got 5.83 out of 6 stars.
Location
Tramonto ligger på toppen af Ottilia Hotel i Carlsberg Byen, tæt på Carlsberg station.

Address: Bryggernes Plads 7, 1799 København V

Atmosphere
Tramonto byder på italiensk madkunst, en sofistikeret stemning og et åbent køkken, så man som gæst kan læne sig tilbage og nyde aftenen.

Restaurantens indretning består af eksponerede murede vægge og en unik belysning, der giver stedet en stilfuld og sjov stemning. Fra toppen af Hotel Otilia har du den smukkeste udsigt over byen, som du kan nyde mens dine smagsløg bliver forkælet. På de varme sommerdage kan du også spise ude på den hyggelige tagterrasse.

Inviter din kæreste, gode ven, familie eller kollega på en uforglemmelig middag, med en 360 graders panoramaudsigt over Carlsberg Byen.

The food
Ved et besøg hos Tramonto kan du forvente autentiske italienske retter. De tilbereder selv deres brød, pasta og mozzarella fra bunden samt dyrker de egne krydderurter og humle til mel på tagterrassen.

Til at komplimentere de velsmagende retter, kan du enten bestille en lækker drink eller et glas vin. På deres vinkort finder du et stort sortiment af nøje udvalgte vine fra flere verdenshjørner.

Others
Tramonto, der betyder solnedgang på italiensk, er søster-restaurant til populære Pintxos, La Rocca og Accanto.

På Facebook får Tramonto 5 ud af 5 stjerner og deres gæster siger blandt andet dette om dem: "Det er et fantastisk, autentisk sted med en masse skøn italiensk atmosfære" og "Vidunderlig italiensk mad - rigtig god og hyggelig service".

Facilities
  • Romantic
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, italian

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 165 - 195 Kr.
Main course: 165 - 395 Kr.
Dessert: 95 - 179 Kr.

Seatings
300 inside / 300 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Dette var min første booking via jeres hjemmeside, og det var en stor succes. Jeg vil helt sikkert..." Stinus Lindgreen (Lyngby)

"Super koncept. Vi anvender jævnligt R2N." (Roskilde)

"R2N er et godt koncept!" Mie (København V)