en-GB
1652986310698
https://www.r2n.dk/
UMA København K

Udforsk det japanske køkken fusioneret med andre berigende køkkener hos UMA i Indre By. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


est sushi restaurant on R2N.
In 2021 UMA got 5.60 out of 6 stars.
est sushi restaurant on R2N.
In 2019 UMA got 5.09 out of 6 stars.
Location
Du finder UMA I hjertet af København, lige overfor H.C. Ørstedparken. Kommer du med offentlig transport ligger restauranten tæt på både Vesterport og Nørreport St, derudover er det blot en kort gåtur til og fra Torvehallerne og Vor Frue Kirke.

Address: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

Atmosphere
Restaurant UMA, der er en mindre kælderrestaurant, sætter rammerne for en hyggelig og uformel oplevelse. Den stenbelagte bardisk er omringet af lyse træborde med cremefarvede stole, som står i tydelig kontrast til lædersofaerne med røde detaljer, der flugter med restaurantens vægge.

The food
Med udgangspunkt i det japanske køkken serverer Restaurant UMA velsmagende retter fusioneret og inspireret af andre spændende køkkener, som f.eks. det nordiske. Restaurantens dygtige kokke stræber efter at servere stilrene og simple retter, der sprudler af velsmag. Dette er blot én af de mange ting, som gør maden hos UMA enestående.

Vælg imellem husets sammensatte 3-retters eller 6-retters menu for at udforske det bedste fra det japansk fusionerede køkken. Du kan også sammensætte dine egne favoritter fra deres a la carte menu, eller slå dig løs i deres all-you-can-eat.

Others
Restaurant UMA er en favorit hos deres gæster. På Facebook bliver der f.eks. skrevet "Fuldstændig fantastisk mad, smukt anrettet og den bedste betjening, man kan ønske sig - klar anbefaling!!" og "Fantastisk tasting-menu som er klasser over det lidt ydmyge sted".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Japanese, sushi, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 208 - 499 Kr.

Seatings
48 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"1000 tak for den personlige sms sikring af et r2n bord, på trods af restaurantens forvirring..." Camilla Baird ()

"Havde nok ikke fundet denne restaurant hvis jeg ikke var faldet over jeres hjemmeside. Er lige..." Camilla (København S)

"Super godt koncept, som er nemt at bruge. Vi helt sikkert benytte jer senere og få ny inspiration..." Charlotte (Ballerup)