en-GB
1716497732124
https://www.r2n.dk/
UMA København K

Oplev det japanske køkken i hjertet af København hos UMA, hvor målet er, at servere unikke oplevelser med autentiske japanske retter fusioneret med andre spændende køkkener. En kulinarisk rejse med fokus på simple, unikke og velsmagende retter.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


est sushi restaurant on R2N.
In 2023 UMA got 6.00 out of 6 stars.
est sushi restaurant on R2N.
In 2021 UMA got 5.60 out of 6 stars.
est sushi restaurant on R2N.
In 2019 UMA got 5.09 out of 6 stars.
Location
Du finder UMA I hjertet af København, lige overfor H.C. Ørstedparken. Kommer du med offentlig transport ligger restauranten tæt på både Vesterport og Nørreport St, derudover er det blot en kort gåtur til og fra Torvehallerne og Vor Frue Kirke.

Address: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

Atmosphere
Restaurant UMA, der er en mindre kælderrestaurant, sætter rammerne for en hyggelig og uformel oplevelse. Den stenbelagte bardisk er omringet af lyse træborde med cremefarvede stole, som står i tydelig kontrast til lædersofaerne med røde detaljer, der flugter med restaurantens vægge.

The food
Med udgangspunkt i det japanske køkken serverer Restaurant UMA velsmagende retter fusioneret og inspireret af andre spændende køkkener, som f.eks. det nordiske. Restaurantens dygtige kokke stræber efter at servere stilrene og simple retter, der sprudler af velsmag. Dette er blot én af de mange ting, som gør maden hos UMA enestående.

Others
Restaurant UMA er en favorit hos deres gæster. På Facebook bliver der f.eks. skrevet "Fuldstændig fantastisk mad, smukt anrettet og den bedste betjening, man kan ønske sig - klar anbefaling!!" og "Fantastisk tasting-menu som er klasser over det lidt ydmyge sted".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
Cuisine
Japanese, sushi

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 349 - 499 Kr.

Seatings
48 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Dejligt med 35% rabat!" Dann (Brøndby)

"Supernemt og gode tilbud." (Kirke Hyllinge)

"Rigtig god mulighed for at finde gode restauranter. Fint koncept. Hurtigt og effektivt." Merete Fredlev (Frederiksberg)