en-GB
1639009950371
https://www.r2n.dk/
Al-Diwan København V

Gå ikke glip af smagsoplevelsen hos Al-Diwan, som har modtaget 4 kokkehuer i Politiken, og er blevet kaldt "den måske bedste pakistansk-indiske restaurant" af madanmelder Adam Price. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Al-Diwan ligger centralt på den travle Vesterbrogade. Med sin placering blot 10 minutters gang fra Tivoli og Strøget, er Al-Diwan det perfekte middagsstop efter en lang dag i byen.

Address: Vesterbrogade 94, 1620 København V

Atmosphere
Hos Al-Diwan bliver du taget godt imod i den autentiske restaurant, af deres opmærksomme personale. Langs med restaurantens gulve ser du smukke persiske tæpper i røde farver, der står i flot kontrast til de blå og hvide vægge. På væggene kan du nyde synet af farverige malerier, der forestiller de royale indiske kvinder.

The food
De store moguler var både verdenskendte for deres store monumenter, som Taj Mahal, samt deres stolte tradition for madkunst. Al-Diwan serverer med stor passion og stolthed mad fra det mogulske køkken.

På menukortet finder du både klassiske mogulske retter og indiske kendinge. Smag på restaurantens rige og fyldige butter chicken, pikante tikka masala eller stærke lamme-ret jalfrezi med ingefær, grøn peber og æg.

Others
Al-Diwan har modtaget 4 kokkehuer i Politiken og madanmelder Adam Price har skrevet: "Et glædeligt gensyn med Al-Diwan på Vesterbro - byens måske bedste pakistansk-indiske restaurant. Og så er priserne til og med rimelige".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian, pakistani

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 23:00

Price range
Starters: 49 - 79 Kr.
Main course: 109 - 165 Kr.
Dessert: 45 - 75 Kr.
Menu: 299 - 499 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak fordi I ringede og tjekkede om reservationen var gået igennem - det er virkelig god service!!" Stine (København S)

"Godt koncept, der bare virker perfekt" Ann-Cecilie Pedersen (København K)

"Alt fungerede ifht R2N konceptet - vi behøvede ikke selv gøre opmærksom på, at vi havde bestilt..." Lulu Nørregaard (Hvidovre)