en-GB
1653562105540
https://www.r2n.dk/
Storehouse Copenhagen København Ø

Hos Storehouse Copenhagen er mad, drikke og fællesskab nøgleordene. De velsmagende retter er skabt til at blive delt, så nærværet og hyggen er i centrum. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Storehouse Copenhagen deler adresse med Adina Apartment Hotel Copenhagen, kun 5 minutters gang fra Den Lille Havfrue, Østerport og Nordhavn Station.

Der er desuden heller ikke langt fra restauranten og til Kastellet, der blev bygget helt tilbage i 1624, og som i dag fremstår som en femstjernet konstruktion.

Address: Amerika Plads 5, 2100 København Ø

Atmosphere
"Kom som du er" - hos Storehouse er atmosfæren afslappet, og der er plads til både familiehygge, forretningsaftaler og romantiske aftener.

Restauranten er indrettet stilrent og klassisk i varme farver, der giver en hyggelig og levende stemning. Formålet er, at bringe folk sammen omkring en god middag.

Ydermere giver den afslappede stemning dig muligheden for at udleve de behov du har, lige nu og her - uanset om det er at læse en god bog, grine og hygge med dine nærmeste eller bare slappe af og nyde livet.

The food
Hos Storehouse tror de på, at et godt måltid er nøglen til at bringe folk sammen. De tror på at fundamentet under alle livets højdepunkter er god mad og drikke samt et godt fællesskab. Denne tro er kernen i restauranten. En restaurant hvor menuen er skabt til at blive delt, og hvor nærværet er i centrum.

På menukortet finder du blandt andet lækre forretter som kammuslinger og honning-bagt gedeost, samt velsmagende hovedretter, der stiller den større sult. Her kan du vælge mellem burgere, oksemørbrad, fish & chips og meget mere.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Bistro, International, burger

Opening hours
Monday to Friday: 16:00 - 21:30
Saturday to Sunday: closed

Price range
Starters: 75 - 95 Kr.
Main course: 85 - 285 Kr.
Dessert: 55 - 65 Kr.
Menu: 325 Kr.

Seatings
80 inside / 45 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super god ide - det var første gang vi brugte R2N. Super" Helene (Kastrup)

"Systemet fungerede perfekt. Det var 1. gang vi prøvede det. Men bestemt ikke sidste." Elin (København V)

"Ikke sidste gang vi benytter os af konceptet..." Britt Moss (København K)