da-DK
1620328249228
https://www.r2n.dk/
Storehouse Copenhagen København Ø

Mad, drikke og fællesskab er nøgleordene hos Storehouse Copenhagen, hvor menuen er skabt til at blive delt og nærværet er i centrum. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Storehouse Copenhagen deler adresse med Adina Apartment Hotel Copenhagen, kun 5 minutters gang fra Den Lille Havfrue, Østerport og Nordhavn Station.
Der er desuden heller ikke langt fra restauranten og til det naturskønne Kastellet, der blev bygget helt tilbage i 1624, og som i dag fremstår som en femstjernet konstruktion.

Adresse: Amerika Plads 5, 2100 København Ø

Atmosfære
"Kom som du er" - På Storehouse er atmosfæren afslappet, og med plads til både familier med børn, forretningsmænd- og kvinder, og romantiske dates.

Restauranten er indrettet stilrent og klassisk i varme farver, der giver en hyggelig og levende stemning. Formålet er at bringe folk sammen omkring en dejlig middag.

Ydermere giver den afslappede stemning dig muligheden for at udleve det behov du har lige nu og her - afslapning, læse, tænke, grine, spise og meget mere.

Maden
Hos Storehouse tror de på at et godt måltid er nøglen til at bringe folk sammen. De tror på at fundamentet under alle livets højdepunkter er mad, drikke og fællesskab. Denne tro er kernen i restauranten. En restaurant hvor menuen er skabt til at blive delt, og hvor autenticiteten og nærværet er i centrum.

Menukortet indeholder bl.a. burger, rosastegt andebryst og fish 'n' chips.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Bistro, International, burger

Åbningstider
Man til Fre: 08:00 - 22:30
Lør til Søn: 08:00 - 11:00

Prisleje
Forret: 35 - 110 Kr.
Hovedret: 85 - 245 Kr.
Dessert: 35 - 45 Kr.

Siddepladser
80 inde / 45 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Rigtig god hjemmeside, den kommer vi til at bruge tit." Jan (København SV)

"Jeg er vild med R2N, så har vi råd til tit at spise ud og invitere alle børnene med" Tina (Søborg)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Rødovre)