en-GB
1686336828093
https://www.r2n.dk/
Café Nöa’h København S

Hos Café Nöa'h får du en hyggelig café oplevelse midt på Islands Brygge og den smukke havnekaj. Prøv deres lækre brunch, hvor du kan sammensætte din egen 5 eller 7 retters menu.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café Nöa’h ligger unikt placeret på Havnevigen, lige ved den nye strand. Du kan let komme til caféen på cykel og via bus 250S, som stopper lige i nærheden.

Address: Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København S

Atmosphere
Hos Café Nöa'h kan du opleve klassisk café-hygge både inde og ude. Caféen er perfekt placeret lige på havnevigen, hvilket giver dig en smuk udsigt over vandet.

Indretningen er moderne og stemningen afslappet. Indenfor er caféen indrettet i lyse farver og med flotte planter. Betjeningen er venlig og imødekommende.

The food
Uanset om du bare skal have en hurtig frokost, eller om der skal hygges med vennerne over et måltid mad, står Café Nöa'h klar til at give dig en god oplevelse.

Om det er brunch, frokost eller en god middag du er i humør til, er det muligt hos caféen, som forkæler med gode smagsoplevelser, lavet af sunde og friske råvarer, hele dagen.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Children's menu
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café, lunch items, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 59 - 79 Kr.
Main course: 149 - 299 Kr.
Dessert: 69 - 79 Kr.

Seatings
70 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Tak fordi I indhenter tilbud på div. restauranter. Vil helt klart checke ind hos jer igen, inden..." Helene (Charlottenlund)

"Fantastik koncept. Vi bruger altid. Elsker R2N" Carla Sofia (København K)