da-DK
1596633220778
https://www.r2n.dk/
Café Nöa’h København S

Få en lækker café-oplevelse på Islands Brygge. Café Nöa'h er klar med både brunch, frokost- og aftenretter - alle af sunde friske råvarer. Bestil bord via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Café Nöa’h ligger unikt placeret på Havnevigen, lige ved den nye strand. Det er let at komme til caféen både på cykel og via bus 250S, som stopper lige i nærheden.

Adresse: Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København S

Atmosfære
Hér er tale om klassisk café-hygge både ude og inde. Indretningen er moderne og stemningen afslappet. Der er en hyggelig udsigt til vandet og den lokale stemning på kajen.

Maden
Hos Nöa'h kan man få stillet sulten og forkælet sine smagsløg hele dagen. De serverer både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Uanset om du bare skal have en hurtig frokost, eller om der skal hygges med vennerne over et måltid mad, er Café Nöah klar med en god oplevelse. Alle retter lever op til konceptet om sunde og friske råvarer.
Det er særligt deres burger og brunch, som får ros i anmeldelser, og der er selvfølgelig også en børnemenu til de mindste.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Café, tapas, frokost retter

Åbningstider
Man til Tors: 10:00 - 21:00
Fre til Lør: 10:00 - 23:00
Søn: 10:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 89 Kr.
Hovedret: 99 - 249 Kr.
Dessert: 54 - 55 Kr.

Siddepladser
70 inde / 50 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Har R2N flere gange og systemet fungerer perfekt" Torben Rasmussen (Kastrup)

"Super koncept, vi får nu et ekstra incitament til at spise ude og har samtidig råd til at..." Sebastian (Frederiksberg)

"Konge app" Mette (København V)