en-GB
1624456006437
https://www.r2n.dk/
Al-diwan København V

Madanmelder Adam Price skrev: Et glædeligt gensyn med Al-Diwan på Vesterbro - byens måske bedste pakistansk-indiske restaurant. Og så er priserne til og med rimelige. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Al-diwan ligger centralt på den travle Vesterbrogade, kun 10 minutter fra Tivoli og 15 minutter fra Strøget.

Address: Vesterbrogade 94, 1620 København V

Atmosphere
De store Muguler var kendt for deres kunst, stil og køkken. De byggede store monumenter og paladser som Taj Mahal og Shalimar, der er kendt verden over for deres evige skønhed. På samme vis havde de en stor tradition for madkunst.

The food
Vi er stolte over at kalde os "AL-DIWAN", som betyder sted for kongelig audiens, hvor vi gør vores bedste for at genopleve og vise Mugulernes store køkken.

Menukortet byder på klassiske mogulske såvel som indiske kendinge som for eksempel den rige og fyldige butter chicken, den pikante tikka masala og den stærke lammeret jalfrezi med ingefær, grøn peber og æg.

Others
Madanmelder Adam Price skrev: Et glædeligt gensyn med Al-Diwan - byens måske bedste pakistansk-indiske restaurant. Og så er priserne til og med rimelige - fik 4 kokkehuer i Politiken.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian, pakistani

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 23:00

Price range
Starters: 49 - 79 Kr.
Main course: 109 - 165 Kr.
Dessert: 45 - 75 Kr.
Menu: 299 - 499 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Kanon god ordning! Glæder mig til at benytte systemet lidt mere...." Jørn (Kastrup)

"Meget venlige, huskede selv rabatten og behandlede os ikke dårligere af den grund - tværtimod!" Sara Emanuela Saltari (Frederiksberg)

"Det er første gang jeg prøvede på at booke bord gennem r2n og jeg er meget positivt overrasket..." Madeleine (København V)