en-GB
1638370677352
https://www.r2n.dk/
La Sirène København K

Hos La Sirène på solsiden i Nyhavn, kan du nyde italienske specialiteter med udsigt over Københavns smukke kanaler. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder La Sirene på Nyhavns solside, i én af de karakteristiske gule ejendomme. Fra restauranten er du i gåafstand til alle attraktioner, som er værd et besøg i Indre By, herunder Skuespilhuset, Strøget og Det Kongelige Teater.

Address: Nyhavn 51, 1051 København K

Atmosphere
Hvis du har fornøjelsen af, at sidde udenfor hos La Siréne kan du nyde din mad med udsigt over Københavns smukke kanaler, alt imens du iagttager kanalrundfarten der sejler forbi eller folk der spiser is på kajen.

Indenfor bydes der velkommen i den autentiske dekoreret restaurant med røde murstensvægge og mange sjove detaljer, såsom lamper lavet af træ-kurve og gamle møllehjul hængende på væggen.

The food
La Sirène er kendt for deres traditionelle italienske køkken, og menukortet byder på et bredt udvalg af italienske specialiteter - såsom pizza, traditionel antipasti og selvfølgelig et væld af pastaretter. Til de mindste findes der også en børnemenu.

Prøv en af restaurantens sammensatte menuer, hvor du får serveret nogle af restaurantens favoritter til en favorabel pris. Hér får du 3 retter fra 299,- (før rabatten).

Others
Hvis du ønsker at forkæle ganen lidt ekstra, så tilbyder restauranten et bredt udvalg af velassorterede vine fra forskellige italienske regioner - er du i tvivl om hvilken der passer til netop dit måltid, så spørg restaurantens dygtige personale og de kan vejlede dig.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Children's menu
  • Toddlers fit
  • Seats outside
Cuisine
Italian, fish and shellfish, vegan

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 35 - 105 Kr.
Main course: 79 - 269 Kr.
Dessert: 59 - 69 Kr.
Menu: 299 - 369 Kr.

Seatings
80 inside / 46 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"I kan ikke roses nok for jeres gode koncept!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Fortsæt med jeres gode oplevelsesmuligheder. Vi spiser ude 1 gang hver måned, og har gjort det..." John (Smørum)

"En meget effektiv app." Marianne Christensen (København K)