da-DK
1638371494558
https://www.r2n.dk/
La Sirène København K

Hos La Sirène på solsiden i Nyhavn, kan du nyde italienske specialiteter med udsigt over Københavns smukke kanaler. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder La Sirene på Nyhavns solside, i én af de karakteristiske gule ejendomme. Fra restauranten er du i gåafstand til alle attraktioner, som er værd et besøg i Indre By, herunder Skuespilhuset, Strøget og Det Kongelige Teater.

Adresse: Nyhavn 51, 1051 København K

Atmosfære
Hvis du har fornøjelsen af, at sidde udenfor hos La Siréne kan du nyde din mad med udsigt over Københavns smukke kanaler, alt imens du iagttager kanalrundfarten der sejler forbi eller folk der spiser is på kajen.

Indenfor bydes der velkommen i den autentiske dekoreret restaurant med røde murstensvægge og mange sjove detaljer, såsom lamper lavet af træ-kurve og gamle møllehjul hængende på væggen.

Maden
La Sirène er kendt for deres traditionelle italienske køkken, og menukortet byder på et bredt udvalg af italienske specialiteter - såsom pizza, traditionel antipasti og selvfølgelig et væld af pastaretter. Til de mindste findes der også en børnemenu.

Prøv en af restaurantens sammensatte menuer, hvor du får serveret nogle af restaurantens favoritter til en favorabel pris. Hér får du 3 retter fra 299,- (før rabatten).

Andet
Hvis du ønsker at forkæle ganen lidt ekstra, så tilbyder restauranten et bredt udvalg af velassorterede vine fra forskellige italienske regioner - er du i tvivl om hvilken der passer til netop dit måltid, så spørg restaurantens dygtige personale og de kan vejlede dig.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Småbørnsegnet
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, fisk og skaldyr, vegansk

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 35 - 105 Kr.
Hovedret: 79 - 269 Kr.
Dessert: 59 - 69 Kr.
Menu: 299 - 369 Kr.

Siddepladser
80 inde / 46 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Havde nok ikke fundet denne restaurant hvis jeg ikke var faldet over jeres hjemmeside. Er lige..." Camilla (København S)

"Har R2N flere gange og systemet fungerer perfekt" Torben Rasmussen (Kastrup)

"Nem App - super idé - god value for money" Carsten (København Ø)