en-GB
1721410624475
https://www.r2n.dk/
Skovmøllen Aarhus

Skovmøllen, der har modtoget "Travelers' Choice"-prisen, ligger ved Moesgård syd for Aarhus. Her kan du i idylliske omgivelser nyde en lækker frokost udover det sædvanlige.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Skovmøllen ligger ved Giber Å syd for Aarhus i gåafstand fra Moesgård Museum.

Address: Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Atmosphere
Restauranten har fået sit navn fordi den ligger i forbindelse med en mølle, der har en historie, som går helt tilbage til 1570. Møllen er i dag Danmarks eneste fungerende undertræksmølle, og siden 2000 har et frivilligt møllelaug haft møllen i drift på udvalgte søndage. Stuehuset som nu er restaurant, blev bygget i 1824 og emmer af hygge og stemning. Kom og oplev den dybe stille ro i de historiske rammer.

The food
Restaurant Skovmøllen byder velkommen til en lækker frokost og serverer klassiske danske retter fortolket i en nutidig ramme. Nyd frisk smørrebrød eller Skovmøllens klassiske retter som fx tartelet og en æggekage der har været en fast del af udvalget siden 1946. I weekenden kan man vælge Weekend Brunch, hvor der serveres et udvalg af de bedste råvarer som juice fra Karensminde, pølser fra Nørre Såby og skinker fra Troldegården, så der er virkelig lagt op til en god smagsoplevelse.

Others
Kaffe/the og æblemost ad libitum kan tilkøbes.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Free parking
  • Internet
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Danish, sandwiches (danish), lunch items

Opening hours
Monday to Tuesday: closed
Wednesday to Thursday: 11:30 - 21:00
Friday: 11:30 - 17:00
Saturday to Sunday: 09:30 - 17:00

Price range
Menu: 110 - 250 Kr.

Seatings
50 inside / 150 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeg var slet ikke bekendt med denne hjemmeside. Så den helt tilfældigt, da vi skulle bestille..." Pernille Laursen (Frederiksberg C)

"Nu kommer vi ud igen. Prøver nye steder pga af Jer. Det er jo fantastisk. Og med rabatten kan det..." Lisbeth (København S)

"En perfekt portal - i er bare for goe" Niels Palmblad (Glostrup)