en-GB
1721926856873
https://www.r2n.dk/
Strandmøllekroen Klampenborg

Forkæl dine sanser med Nordsjællands bedste udsigt og gourmetmad på den over 200 år gamle kro. "Denne strandvejskro serverer det vildeste avantgardesmørrebrød," som Søren Frank, madanmelder hos Berlingske, skrev i 2021.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Strandmøllekroen har en enestående beliggenhed, der gør det værd at køre langt efter. Den er smukt placeret i Klampenborg, et af Nordsjællands mest fortryllende områder, og byder på en vidunderlig udsigt over Øresund.

Address: Strandvejen 808, 2930 Klampenborg

Atmosphere
Det hyggelige gamle hus har ligget på stedet i over 200 år siden det åbnede i 1811. I dag er der stadig restaurant på stedet. Indehaver og køkkenchef, Nicolas Dahl, har været kok på både Raadvad Kro, Alberto K. og den tidligere 1-stjernede Michelin restaurant Den Røde Cottage. Sammen holder han og hans dygtige team stedets righoldige tradition i hævd. De smukke gamle krostuer er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden at der er givet køb på deres særegne historie og resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

The food
Ved et besøg vil du kunne få en moderne fortolkning af det danske/franske køkken samt gode klassikere, alt imens du sidder og nyder udsigten over Øresund.

Til frokost serverer de nyfortolket dansk smørrebrød når det er bedst, og til aften skruer de op for blusset og ambitionerne, hvor du kan nyde forskellige menuer serveret "family style" til hele bordet.

Hver søndag byder de indenfor til ren råhygge og det helt store danske søndagsfrokostbord for hele familien.

Facilities
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Danish, french, gourmet

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 11:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 129 - 139 Kr.
Main course: 225 - 345 Kr.
Dessert: 69 - 129 Kr.
Menu: 398 Kr.

Seatings
60 inside / 60 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fortsat en god ide med R2N, så bare hæng i." Vagn Mørup (København K)

"Godt koncept. Men - Der mangler nogle restauranter udenfor København. Ex. Hørsholm, Rungsted" Jens (Hørsholm)

"Fantastisk app, bruger den ofte" Birte (København V)