en-GB
1721771992583
https://www.r2n.dk/
UMA København K

Oplev det japanske køkken i hjertet af København hos UMA, hvor målet er, at servere unikke oplevelser med autentiske japanske retter fusioneret med andre spændende køkkener. En kulinarisk rejse med fokus på simple, unikke og velsmagende retter.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


est sushi restaurant on R2N.
In 2023 UMA got 6.00 out of 6 stars.
est sushi restaurant on R2N.
In 2021 UMA got 5.60 out of 6 stars.
est sushi restaurant on R2N.
In 2019 UMA got 5.09 out of 6 stars.
Location
Restaurant UMA ligger i hjertet af København overfor Ørstedsparken og 7 minutters gang fra Torvehallerne og Nørreport St.

Address: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

Atmosphere
Rammerne er sat for en hyggelig og uformel oplevelse i den dejlige kælderrestaurant, hvor smagen er i fokus.

Indretningen er enkel med lyse stole, en stenbelagt bardisk og røde sofaer langs væggene, som står i kontrast til det ellers neutrale farvevalg.

The food
Restaurant UMA laver autentisk japansk mad, fusioneret med andre spændende køkkener. På trods af det japanske udgangspunkt skinner det nordiske tydeligt igennem. I anretning og præsentation af maden er der en tydelig nordisk æstetik, hvor de rene og simple linjer gør hver en servering til et lille kunstværk.

Menukortet byder både på social dining, hvor du vælge mellem 3, 6 eller 8 retter, som er tilpasset sæsonens råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen.

Others
Restaurant UMA er en favorit hos deres gæster. På Facebook bliver der f.eks. skrevet "Fuldstændig fantastisk mad, smukt anrettet og den bedste betjening, man kan ønske sig - klar anbefaling!!" og "Fantastisk tasting-menu som er klasser over det lidt ydmyge sted".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
Cuisine
Japanese, sushi

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 349 - 499 Kr.

Seatings
48 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Meget venlige, huskede selv rabatten og behandlede os ikke dårligere af den grund - tværtimod!" Sara Emanuela Saltari (Frederiksberg)

"Enkelt og effektivt" Per (Dyssegård)

"Dejligt med et system der fungerer 😊 tak for det" June Eiram (Valby)