en-GB
1618769745862
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Hos Nyhavns Kroen kan du nyde god og traditionel dansk mad, i omgivelser der hensætter dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen er i højsædet og maden har den fulde opmærksomhed. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Danish restaurant on R2N.
In 2020 Nyhavns Kroen got 5.73 out of 6 stars.
Most value for money.
In 2020 Nyhavns Kroen got 6.00 out of 6 stars.
Best Danish restaurant on R2N.
In 2019 Nyhavns Kroen got 5.15 out of 6 stars.
Location
Nyhavns Kroen ligger ved Nyhavns Broen - hvor Nyhavn krydser Toldbodgade, og blot 250 meter fra Kongens Nytorv metro station og dermed også tæt på Strøget og Magasin Du Nord.

Address: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosphere
Nyhavns Kroen blev i 2019 kåret til at være den bedste danske restaurant på R2N af R2Ns brugere, hvor de i anmeldelser bl.a. bliver rost for deres fremragende service, dejlige atmosfære og veltilberedte gode gammeldags mad.

Indretningen er hyggelig med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Der er kælet for detaljerne i den gamle bygning. Restauratør Michael Olsen og kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag.

The food
Nyhavns Kroen giver dig en stemning og en menu som både følger med tiden samt værner om traditionel god dansk husmandskost.

De serverer alle de klassiske danske frokostretter om dagen, som fx. marinerede sild og smørrebrød. Om aftenen serverer de traditionelle retter tilberedt af de bedste råvarer, her kan du bl.a. få stegt flæsk, biksemad og fiskefrikadeller.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Danish, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 99 - 139 Kr.
Main course: 169 - 249 Kr.
Dessert: 79 - 89 Kr.
Menu: 399 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super smart idé. Det virker!" Marlene (København V)

"Det hele spillede og rabatten trak stedet selv fra regningen. Det var helt perfekt! Jeg vil bruge..." Filiz (København V)

"Konge app" Mette (København V)