da-DK
1585669262841
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Nyhavns Kroen, der som navnet afslører, ligger i Nyhavn, serverer god og traditionel dansk mad, som mormor lavede det. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste danske restaurant på R2N.
I 2019 fik Nyhavns Kroen 5,15 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Nyhavns Kroen er kro og bøfhus i et. Restauranten ligger ved Nyhavns Broen - hvor Nyhavn krydser Toldbodgade, og blot 250 meter fra Kongens Nytorv metro station og dermed også tæt på Strøget og Magasin Du Nord.

Adresse: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosfære
Indretningen er hyggelig med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Der er kælet for de hyggelige detaljer i den gamle bygning. Kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag.

Maden
På Nyhavns Kroen serveres god og traditionel dansk mad, som mormor lavede den - nogle af retterne er dog tilført Kroens egen smagsoplevelse. Frokost: Smørrebrød, salat og varmeretter. Aften: Danske middagsretter og bøffer.

Andet
OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Faciliteter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 85 - 145 Kr.
Hovedret: 130 - 219 Kr.
Dessert: 75 - 84 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Har kun prøvet jer 3 gange nu, men syntes det fungere rigtig godt!" Louise (København K)

"Endnu engang ros til jeres app og jeres tiltag med gode nyhedsbreve med tips & tricks. I bliver sgu..." Karsten Kroman (København V)

"God app som kan anbefales." Kjeld (Frederiksberg)