en-GB
1701519052326
https://www.r2n.dk/
Tapasbaren København K

Tapasbaren er sydens festlige og farverige stemning - midt i København. Oplev lækker tapas til små priser.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restauranten ligger midt i København, omgivet af festlige barer, Strøget, Kongens Have, teatre og meget mere. Du er desuden i gå-afstand til metroen ved Kgs. Nytorv.

Address: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K

Atmosphere
Idéen om Tapasbaren er delvist inspireret af den nye foodtruck-kultur med at spise noget nemt og lækkert til små penge. Det skal være dejligt og lækkert, ikke tage hele aftenen og ikke tømme hele ens pengepung.

Lokalerne er hyggelige og stemningen afslappet. I de varme måneder slås døre og vinduer op mod gaden, så tapas-festen spreder sig helt ud på fortovet og de små cafe-borde.

Så hvad enten du skal i byen, shoppe eller bare have en tiltrængt pause, er Tapasbaren et perfekt sted, til at få stillet sult og tørst.

The food
Det hele startede med en ung mand, der rejste til Spanien og forelskede sig i levemåden i de latinske lande, deres måde at lave mad på og deres råvarer.

Nu har han taget det til København, hvor du kan nyde lækre cocktails og fadøl sammen med varme empanadas fra Argentina, Patatas Bravas fra Spanien og øl fra Catalonien i hyggelige omgivelser.

Tapasbaren har en vision om at ruske lidt op i måden at gå ud at spise på. Du får serveret hurtigt, hygget dig og spist godt - og har stadig råd til at gå videre i byen. Latino mad til latino priser!

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Spanish, tapas, south american

Opening hours
Monday to Wednesday: closed
Thursday to Saturday: 16:00 - 21:00
Sunday: 16:00 - 20:00

Price range
Starters: 45 - 75 Kr.
Menu: 95 - 135 Kr.

Seatings
16 inside / 6 outside

Map


Testimonials

"Er rigtig glad for den her app! Ville nok ikke komme ud og spise ellers - men nu har jeg som..." Kathrine Juul Michagin (København Ø)

"Elsker R2N - bruger det meget." Mette (København S)

"God måde at finde spisesteder i et specielt område når man ikke er så godt kendt i København." Louise (København V)