da-DK
1718516125701
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Spanske restauranter i København

Herunder kan du se alle spanske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det spanske køkken.

Spansk restaurant i København

Det vrimler ikke ligefrem med udprægede spanske restauranter i København, men de enkelte rigtig gode, der findes, er bestemt et besøg værd.

Det spanske køkkens historie

Det spanske køkken er en blanding af forskellige folkeslag, som hver især har haft indflydelse på kogekunsten i landet. Oliven og hvidløg blev bragt til Spanien med de romerske tropper, og derfra kommer noget af det italienske, se evt. Italienske restauranter i København.

Krydderier, som er meget brugt i den spanske madlavning, kom med araberne, da de besatte Spanien, og bragte ligeledes kunstvanding med sig. Dette gjorde, at man kunne dyrke afgrøder, hvor især ris har en vigtig rolle i det spanske køkken, som vi kender det i dag. Sidst men ikke mindst fik Spanien kendskab til kartoflen og tomater ved opdagelsesrejsendes ankomst til Amerika.

Det spanske køkken

Det spanske køkken gør det meget i småretter som en form for appetitvækker, hvor der både er tale om store og små portioner samt kolde og varme retter, hvilket minder meget om tapasanretninger, se evt. tapas restauranter i København. Disse restauranter serverer gerne traditionelle retter, såsom paella og tortilla, men også meget gerne tapasanretninger.

Spanierne har et udpræget brug af grøntsager, og oliven er et must i de spanske delikatesser. Af kød bruges oftest svin og kanin samt fisk og skaldyr. Der er dog også retter med andre former for kød.

Ligesom de indiske restauranter, bruger spanske restauranter gerne mange krydderier til at fremhæve de gode sider ved den tilberedte mad. Disse retter er generelt enkle at tilberede og har en grovhed over sig, som gør maden mere jordnær og oprindelig.

Spansk restaurant København

Gryderetter er også meget brugt på de spanske restauranter og kaldes af spanierne selv estofado, hvilket ganske enkelt betyder sammenkogte retter af enhver art. Gazpacho som er en grønsagssuppe forbindes også ofte med det spanske køkken.

Priser på spanske restauranter i Kbh.

En almindelig tre retters menu ligger på 200-300 kr., og det er ikke urimeligt i forhold til den lækre kvalitet, der oftest bliver serveret.

R2N kan også være med til at gøre udgifterne mindre, og gøre turen på en spansk restaurant i København lidt sjovere i det, at man får en mærkbar rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Vil helt klart benytte mig af jeres tilbud fremover." Pia (Hellerup)

"Vi har benyttet R2N flere gange og er super tilfredse. Vi får lettere besøgt forkellige..." Ulla (Værløse)

"Det er første gang jeg prøvede på at booke bord gennem r2n og jeg er meget positivt overrasket..." Madeleine (København V)