da-DK
1695470650632
https://www.r2n.dk/
Tapasbaren København K

Tapasbaren er sydens festlige og farverige stemning - midt i København. Oplev lækker tapas til små priser.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restauranten ligger midt i København, omgivet af festlige barer, Strøget, Kongens Have, teatre og meget mere. Du er desuden i gå-afstand til metroen ved Kgs. Nytorv.

Adresse: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K

Atmosfære
Idéen om Tapasbaren er delvist inspireret af den nye foodtruck-kultur med at spise noget nemt og lækkert til små penge. Det skal være dejligt og lækkert, ikke tage hele aftenen og ikke tømme hele ens pengepung.

Lokalerne er hyggelige og stemningen afslappet. I de varme måneder slås døre og vinduer op mod gaden, så tapas-festen spreder sig helt ud på fortovet og de små cafe-borde.

Så hvad enten du skal i byen, shoppe eller bare have en tiltrængt pause, er Tapasbaren et perfekt sted, til at få stillet sult og tørst.

Maden
Det hele startede med en ung mand, der rejste til Spanien og forelskede sig i levemåden i de latinske lande, deres måde at lave mad på og deres råvarer.

Nu har han taget det til København, hvor du kan nyde lækre cocktails og fadøl sammen med varme empanadas fra Argentina, Patatas Bravas fra Spanien og øl fra Catalonien i hyggelige omgivelser.

Tapasbaren har en vision om at ruske lidt op i måden at gå ud at spise på. Du får serveret hurtigt, hygget dig og spist godt - og har stadig råd til at gå videre i byen. Latino mad til latino priser!

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Spansk, tapas, sydamerikansk

Åbningstider
Man til Ons: lukket
Tors til Lør: 16:00 - 21:00
Søn: 16:00 - 20:00

Prisleje
Forret: 45 - 75 Kr.
Menu: 95 - 135 Kr.

Siddepladser
16 inde / 6 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Dette var min første booking via jeres hjemmeside, og det var en stor succes. Jeg vil helt sikkert..." Stinus Lindgreen (Lyngby)

"App'en er nem at bruge, og alt gik godt :-)" Merete Gramstrup (Aarhus C)

"Fantastisk koncept som jeg anbefaler bredt!" (København V)