da-DK
1716850257368
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Tapas restauranter i København

Herunder kan du se alle tapas restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om tapas køkkenet.

Tapas i København

I København findes en lang række tapas restauranter. Du kan få rabat på de ovenstående, da de er tilknyttet R2N’s netværk.

Tapas historie

Tapas er navet for en lang række appetizers og snacks, oprindet som en del af det Spanske køkken. Det har dog over tid udviklet sig til et helt køkken for sig, og er utrolig populært verden over.

En af tingene, der har gjort det så utrolig populært, er, at tapas-spisning opfordrer til konversation, idet gæsterne ikke er fokuserede på, at skulle spise et helt måltid, der er sat foran dem, men derimod et antal små retter, som man kan nippe til.  Det er  heller ikke ualmindeligt, at der serveres tapas stående, så gæsterne herved kan spise lidt, mens de går rundt og snakker. Dette er netop også grundet til som oftest serveres til receptioner og andre sociale arrangementer.

Til tapas drikkes der traditionelt sherry, cider, øl eller vin, men nu til dags bliver det også set i kombination med champagne.

Tapas køkken

Det findes både varme og kolde tapasanretninger. Klassiske kolde retter kan fx være oliven og ost, mens de varme retter fx kan være Chopitos, som er stegt blæksprutte. Ofte laves tapas af fisk eller skaldyr, skinke eller specielle pølser, grøntsager eller gryderetter.

Tapas restaurant København

Pris på tapas

Tapaskøkkenet er ofte meget rimeligt prissat. En hel menu, hvor der fx kan være 10-15 retter, fås ofte for omkring 300 kr. Forskellige tapas som forret fås ofte til 50–100 kr. Husk, at restauranterne i R2Ns netværk giver rabat på hele regningen - også det der drikkes, mens I nyder jeres tapas.

Kundeudtalelser

"Tak for et godt koncept der virker!" Said Afandi (København NV)

"Super godt koncept, som er nemt at bruge. Vi helt sikkert benytte jer senere og få ny inspiration..." Charlotte (Ballerup)

"Tak for endnu en oplevelse, som vi ikke selv ville ha’ opsøgt! Vi ser frem til den næste!" Jeanne (København V)