en-GB
1611089475705
https://www.r2n.dk/
Tramonto København V

Oplev italiensk cuisine i særklasse samt en forblændende udsigt over byen i ægte loungestemning hos Tramonto. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Tramonto, der betyder solnedgang på italiensk, er søster-restaurant til populære Pintxos og La Rocca. Restauranten ligger på toppen af Ottilia Hotel i Carlsberg Byen og har en 360 graders panoramaudsigt.

Address: Bryggernes Plads 7, 1799 København V

Atmosphere
Inviter din kæreste, gode ven, familie eller en kollega på en uforglemmelig middag, hvor I kan nyde en 360 graders panoramaudsigt over Carlsberg Byen.

Tramonto byder på italiensk madkunst, en sofistikeret stemning og et åbent køkken, så man som gæst kan læne sig tilbage og nyde showet.

Restaurantens indretning består af eksponerede murede vægge, lange banquetter og en unik belysning, der giver stedet en stilfuld, sexet og sjov stemning.

The food
Ved et besøg hos Tramonto kan du forvente autentiske italienske retter lavet fra bunden i åbent køkken. De laver selv deres brød, pasta og mozzarella, og de vil samtidig dyrke krydderurter og egen humle til mel på tagterrassen.

På menukortet kan man bl.a. finde hjemmelavet tagliolini pasta med jomfruhummer & kæmpereje, citrusmarineret laksetartar og et udvalg af de lækkreste italienske oste.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, italian

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 24:00

Price range
Starters: 95 - 175 Kr.
Main course: 129 - 269 Kr.
Dessert: 85 - 139 Kr.

Seatings
300 inside / 300 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres site og system virker bare perfekt. Tak for en god oplevelse :-)" Martin (København Ø)

"Elsker at bruge R2N - går næsten aldrig ud og spiser uden rabat længere. Gør at man kan gå ud..." Mette (København S)

"Fin og overskuelig hjemmeside" BoBassøe (Lejre)