en-GB
1624459174730
https://www.r2n.dk/
Tramonto København V

Oplev italiensk cuisine i særklasse samt en forblændende udsigt over byen i ægte loungestemning hos Tramonto. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Tramonto, der betyder solnedgang på italiensk, er søster-restaurant til populære Pintxos og La Rocca. Restauranten ligger på toppen af Ottilia Hotel i Carlsberg Byen og har en 360 graders panoramaudsigt.

Address: Bryggernes Plads 7, 1799 København V

Atmosphere
Inviter din kæreste, gode ven, familie eller en kollega på en uforglemmelig middag, hvor I kan nyde en 360 graders panoramaudsigt over Carlsberg Byen.

Tramonto byder på italiensk madkunst, en sofistikeret stemning og et åbent køkken, så man som gæst kan læne sig tilbage og nyde showet.

Restaurantens indretning består af eksponerede murede vægge, lange banquetter og en unik belysning, der giver stedet en stilfuld, sexet og sjov stemning.

The food
Ved et besøg hos Tramonto kan du forvente autentiske italienske retter lavet fra bunden i åbent køkken. De laver selv deres brød, pasta og mozzarella, og de vil samtidig dyrke krydderurter og egen humle til mel på tagterrassen.

På menukortet kan man bl.a. finde hjemmelavet tagliolini pasta med jomfruhummer & kæmpereje, citrusmarineret laksetartar og et udvalg af de lækkreste italienske oste.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, italian

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 129 - 159 Kr.
Main course: 159 - 295 Kr.
Dessert: 85 - 129 Kr.

Seatings
300 inside / 300 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Perfekt side" Bent (Herlev)

"Havde nok ikke opdaget dette sted uden jer..tak!" Knud (København S)

"Det var første gang, vi prøvede r2n. Det vil vi uden tvivl gøre igen." Vibeke Haaber (København K)