da-DK
1638373133220
https://www.r2n.dk/
Tramonto København V

Hos Tramonto kan du opleve italiensk cuisine i særklasse, imens du nyder den forblændende udsigt over byen i de charmerende lounge indrettede lokaler. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Info Man har som udgangspunkt sit bord i 1,5 time.
Beliggenhed
Tramonto ligger på toppen af Ottilia Hotel i Carlsberg Byen og har en 360 graders panoramaudsigt. Her er du tæt på Carlsberg station, samt er der gode parkeringsmuligheder i det nærliggende parkeringshus.

Adresse: Bryggernes Plads 7, 1799 København V

Atmosfære
Tramonto byder på italiensk madkunst, en sofistikeret stemning og et åbent køkken, så man som gæst kan læne sig tilbage og nyde showet.

Restaurantens indretning består af eksponerede murede vægge, lange banquetter og en unik belysning, der giver stedet en stilfuld, sexet og sjov stemning. Fra toppen af Hotel Otilia har du den smukkeste udsigt over byen, som du kan nyde alt imens dine smagsløg bliver forkælet af de dygtige kokke. På de varme sommerdage kan du også nyde maden eller en drink på den hyggelige tagterrasse.

Inviter din kæreste, gode ven, familie eller en kollega på en uforglemmelig middag, hvor I kan nyde en 360 graders panoramaudsigt over Carlsberg Byen.

Maden
Ved et besøg hos Tramonto kan du forvente autentiske italienske retter lavet fra bunden i åbent køkken. De tilbereder selv deres brød, pasta og mozzarella fra bunden samt dyrker de egne krydderurter og humle til mel på tagterrassen.

På menukortet finder du blandt andet hjemmelavet tagliolini pasta med jomfruhummer & kæmpereje, citrusmarineret laksetartar og et udvalg af de lækkreste italienske oste.

Til at komplimentere de velsmagende madretter, kan du enten bestille en lækker drink eller tage et glas vin. På deres vinkort finder du et stort sortiment af nøje udvalgte vine fra flere verdenshjørner.

Andet
Tramonto, der betyder solnedgang på italiensk, er søster-restaurant til populære Pintxos og La Rocca.

På Facebook får Tramonto 5 ud af 5 stjerner og deres gæster siger blandt andet dette om dem: "Det er et fantastisk, autentisk sted med en masse skøn italiensk atmosfære" og "Vidunderlig italiensk mad - rigtig god og hyggelig service".

Faciliteter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 129 - 159 Kr.
Hovedret: 159 - 295 Kr.
Dessert: 85 - 129 Kr.

Siddepladser
300 inde / 300 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastisk koncept. Thumps up!" Christian (København Ø)

"er vild med R2N og anbefaler til alle jeg kender" Louise Svendsen (Hellerup)

"Første gang jeg har prøvet konceptet, og det var virkelig nemt at benytte." Karin (København S)