da-DK
1718516981257
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Caféer i København

Herunder kan du se alle caféer R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om caféer

Café i København

Der er rigtig mange hyggelige caféer i København, hvor man til en fornuftig pris kan nyde et dejligt måltid.

Et café besøg vil næsten altid være en hyggelig og positiv oplevelse. På r2n.dk kan man se udvalget af caféer og gennem bordreservation få rabat på hele regningen.

Bredt udvalg af Københavnske caféer

Caféerne i København ligger stort set på ethvert gadehjørne. Der kommer dog lidt større afstand mellem caféerne jo længere væk fra København centrum, man bevæger sig.

Caféerne prøver at skabe en god og afslappet stemning og har hver især deres måde at få gæsterne til at føle sig velkomne på. Derudover repræsenterer de mange forskellige køkkentyper.

Køkkentyperne varierer fra de danske restauranter, italienske restauranter og franske restauranter og over i det mere krydrede mexicanske. Mange caféer serverer også tapas som er inspireret fra landene omkring Middelhavet.

Udvalget af mad er varierende, og caféerne har mange retter på menukortet der kan passe til både et frokost og et aftensmåltid. De fleste caféer der er tilknyttet R2N´s netværk har relativt avancerede café- og bistrokøkkener. Dog er caféburgeren og nachos altid en favorit hos københavnerne.

Der er ligeledes mange caféer der serverer et bredt udvalg af danske og udenlandske øl, samt velskænket kaffe og te bl.a. caffé latte, café au lait, cappuccino og caffé mocha.

På de fleste caféer har tjenerne været på kaffekursus, så de kan lave en kop kaffe på den helt rigtige måde. Dette er også med til at gøre dem et besøg værd.
På de fleste caféer er der udeservering hele foråret og om sommeren, hvilket er meget populært.

Café København

Prisen på cafébesøg i København

Prisen på et cafébesøg afhænger af mange forskellige ting, fx om man vælger en kop kaffe, en frokostmenu eller et aftensmåltid. En kop kaffe ligger typisk på ca. 40 kr., ½ liter øl koster ca. 50 kr., og en frokost koster ca. 100-150 kr.

Et aftenbesøg på en café i København behøver ikke nødvendigvis at være en dyr affære, men ligger på ca. 200 kr. Her skal så medtages, at bestiller du bordet via Restaurant 2 Night får du rabat på hele regningen uanset om det er til en kop kaffe, eller hele familien skal ud at spise.

Kundeudtalelser

"Vi er meget tilfredse med at bestille gennem jer!" Steen Herbild (Horsens)

"Har kun prøvet jer 3 gange nu, men syntes det fungere rigtig godt!" Louise (Frederiksberg)

"god service med at sms tilbage med andet tidspunkt" Keld (Frederiksberg)