da-DK
1716851655374
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restaurant tilbud

Herunder kan du se alle restauranter med tilbud R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om restauranter med tilbud.

1 2 3

Restauranttilbud

Der er masser af restauranter i hele landet der gennem Restaurant 2 Night dagligt giver tilbud på både mad og drikke. Så hvis du leder efter et sidste minut tilbud på en restaurant, er du kommet til det rigtige sted.

Det kan være dyrt at gå ud og spise i København, Aalborg eller Aarhus, men det behøver det ikke at være. Hos Restaurant 2 Night giver mere end 100 restauranter tilbud på hele menuen - hver dag. De tilbud, som restauranterne tilbyder, er rabat på helt op til 40%, og med det udbud af restauranter, der giver tilbud i København, Aalborg og Aarhus, skulle der være noget for enhver smag og pengepung. Der er både billige indiske restauranter, hvor du kan få en velsmagende menu for ca. 100 kr. og dyre gourmet-restauranter, hvor man ikke slipper afsted uden at have lagt 700-800 kr. for menu og vinmenu.

Vores tilbud til spisesteder i København dækker alle de forskellige bydele, så det skulle være muligt at finde et sidste minut tilbud til en restaurant, uanset hvor i København du er.

Et nemt koncept

Det er nemt at bruge Restaurant 2 Night. Når du har fundet et tilbud på en restaurant i København, Aalborg eller Aarhus, som du gerne vil benytte,

klikker du bare på det og booker bordet online. Når restauranten bekræfter din reservation, modtager du en SMS, som du skal fremvise ved din ankomst til restauranten, så bliver rabatten fratrukket din regning.

Restaurant tilbud

Helt gratis

Det er helt og aldeles gratis at benytte Restaurant 2 Night. Alt, hvad du skal gøre for at få adgang til de mange tilbud på restauranter i København, Aalborg og Aarhus, er at oprette en profil her på sitet. Du kan også “synes godt om” vores Facebook-side, hvor du får de bedste tilbud først.

Kundeudtalelser

"Sitet fungere upåklageligt. Tak for rabatten!" Steven (København SV)

"Tak for en god og velfungerende app!" Louise (Herlev)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)