da-DK
1716847525093
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter i Valby

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i Valby, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Valby.

Restauranter i Valby

Valby er en af de sydligst beliggende bydele i København. I Valby finder du både gode restauranter, grønne områder og fine shoppingmuligheder. Hvis du booker dit næste restaurantbesøg i Valby gennem Restaurant 2 Night, er der gode penge at spare på hele regningen.

Smagsoplevelser i Valby

Der er mange forskellige smagsoplevelser at finde på restauranterne, men det er især det indiske køkken og caféerne som præger gadebilledet i Valby. De fleste restauranter Valby Langgade og omkring Spinderiet som er bydelens centrum.

Seværdigheder i Valby

Der er flere spændende seværdigheder i Valby, og der er noget for enhver smag. Der er f.eks. den flotte park Søndermarken, hvor man kan gå en afslappende tur. Hvis man er mere til dansk historie og ølsmagning, kan et besøg på Carlsberg Museum anbefales, og skulle man få lyst til at gå til koncert, så ligger et af Københavns største spillesteder også her, nemlig Valby Hallen. Skal du ud at shoppe, så er Valby Langgade og Spinderiet et godt bud. Her ligger der masser af spændende butikker.

Transport til Valby

Det er nemt at komme til Valby fra indre by med både tog og bus. Togene og de fleste busser stopper desuden lige ved Valby St. som ligger et stenkast, fra de fleste restauranter. Selvom Valby er en stor bydel, så ligger de fleste attraktioner tæt på stationen, så man kan snildt gå rundt i Valby.

Restauranter i Valby

Prisniveau på restauranter i Valby

Sammenlignet med andre bydele i København er det rimelig billigt at gå på restaurant i Valby. Prisen for en 3-retters menu på restauranterne ligger mellem 200-400 kr, alt efter hvor man spiser. Du kan spare penge på dit næste restaurantbesøg i Valby, hvis du booker dit bord gennem Restaurant 2 Night, da der typisk vil være mellem 15-30 procent rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Dejligt koncept Kan benyttes til impulsive besøg for rimelige penge." Tina (København S)

"Super koncept. Restauranterne får fyldt op, vi kunder får en god rabat. Win-win!" Henrik (Frederiksberg)

"Godt koncept. Har fortalt flere om det og de har nu hentet app'en." Annette (Hvidovre)