da-DK
1716846788443
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Fiskerestauranter i København

Herunder kan du se alle fiske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om fiske køkkenet.

Fiskerestaurant København

I København er der en del forskellige fiskerestauranter. Restaurant 2 Night har tilknytning til disse i deres københavnske netværk hvilket betyder, at du kan få en god rabat hvis du ønsker lækker fisk på menuen.

Fiskekøkkenets historie

Danmark er omgivet af vand, og derfor er der en lang tradition for fiskeri. Faktisk er dette de ældste former for næringsindtag. Fisken er igennem tiderne blevet konserveret ved tørring, saltning og lagring. Disse traditionelle metoder ses stadig på nogle restauranter i København. Omkring 1100-tallet var der stor eksport af fisk fra Nordeuropa, hvilket for alvor satte skub i handelen og dermed også optimering af indfangningsmetoderne. Handelen mellem lande gjorde, at fisk fra forskellige farvande blev byttet, og derfor blev restauranterne også hurtigt præget af et bredtfavnende fiske- og skaldyrs sortiment, hvilket tydeligt ses på restauranterne.

Fiskekøkkenet

I Danmark har vi en stor tradition indenfor fiskeretter. Nu er det dog primært den fangst, som vi selv kan indfange med de danske fiskekuttere. Derfor er det typisk torsk, rødspætte og sild, men også makrel, tunge og pighvar er vigtige i de københavnske fiskerestauranter. Derudover er der skaldyr, og her er det primært blåmuslinger, østers, dybvandsrejer samt jomfruhummer, som oftest bruges som forretter.

Smagsoplevelserne og kogekunsten er vigtigt når man tilbereder fisken og har derved stor tradition, men serveres ofte på en ny og lækker måde. I og med at fisk er blevet en mere eksklusiv spise i Danmark, er disse restauranter også dem der har haft størst fremgang i København de seneste år. Sushi er derfor mere populært end nogensinde. Dog er det også muligt at slippe for fisk, hvis der for eksempel er én i et større selskab der ønsker det.

Fiskerestaurant København

Prisniveau for fiskerestauranter

I København er restauranterne gode til at holde prisen på et rimeligt niveau. En lækker fiskeanretning fås fra ca. 100 kr.
En tre retters menu kan fås for omkring 300 kr. Dog skal man huske på, at med R2N's rabatter kommer der en prisnedsættelse på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Jeg var slet ikke bekendt med denne hjemmeside. Så den helt tilfældigt, da vi skulle bestille..." Pernille Laursen (Frederiksberg C)

"Meget venlige, huskede selv rabatten og behandlede os ikke dårligere af den grund - tværtimod!" Sara Emanuela Saltari (Frederiksberg)

"En rigtig god koncept, som jeg vil bruge ofte nå jeg skal ude og spise." Louise (København V)