da-DK
1585443013040
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Frokostrestauranter i København

Herunder kan du se alle frokost restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om frokost restauranter.
Der er desværre ingen resultater...
Vi foreslår i stedet:

Det er ikke muligt at reservere et bord på R2N i dag, grundet de nye omstændigheder med COVID-19, der gør at restauranterne skal holde lukket. Vi håber at I passer på jer selv og hinanden, og vi glæder os til at formidle gode restaurantoplevelser igen på den anden side.


Ønsker du et bord til en dag i fremtiden, så se alle tilbud her

Frokostrestaurant i København

Der er mange steder i København, hvor man kan besøge en god frokostrestaurant. Disse restauranterne tilbyder små og lette retter, der kan nydes i frokostpausen såsom sandwich, salat, wokretter, pizza eller en lille frokostbøf.

Ved et besøg på en af Restaurant 2 Nigths frokostrestauranter kan man nyde sin frokost i afslappede omgivelser ved et bord inde eller ude. Samtidig med man får en god oplevelse, får man en mærkbar rabat på regningen, når man reserverer bord via R2N.

OBS: Hvis du ønsker at spise en tidlig frokost, kan det være en fordel af bestille bord dagen i forvejen, da R2N’s bordreservation først åbner kl. 10.

Bredt udvalg af frokostrestauranter i København

I København er der rigtig mange frokostrestauranter og disse er til at finde, uanset hvor man befinder sig.

Frokostrestauranterne adskiller sig fra hinanden ved at tilbyde forskellige køkkener, atmosfære og stil.

Her kan blandt andet nævnes, at Restaurant 2 Night repræsenterer køkkener som fx japansk, kinesisk og sushi. Især sushi restauranterne i København er populære til frokost, idet det er nemt og væsentligt sundere end fx en sandwich med hvidt brød.

På frokostrestauranter som  italiensk restaurant Kbh. eller en fransk restaurant Kbh. får man en madoplevelse uanset hvad. Stemningen og præsentationen af maden er også meget vigtig for disse frokostrestauranter.

Der er ydermere mulighed for at vælge andre frokostrestauranter, herunder fisk og skaldyr, det danske smørrebrød, caféer og tapas.  Uanset hvilken man vælger, vil der blive taget godt imod én som gæst.

Frokostrestaurant København

Prisen på frokostrestauranter i København

Prisen på disse restauranter ligger typisk på ca. 120 kr. for en ret med tilhørende drikkevarer. Der er dog enkelte steder, hvor prisen ligger væsentligt højere. Ønsker man en afsluttende kop kaffe, kan prisen snige sig op på ca. 200 kr. Dog skal man huske på, at med bordbestilling igennem R2N får man imellem 10-30 % på hele regningen.

Kundeudtalelser

"God ordning - det spillede bare:-)" Stig (Hellerup)

"Jeres booking system virker. Bliv ved med det !! Det er nemt !!" Erik (Valby)

"Alt fungerer perfekt omkring reservation mht. priser, tidspunkt og beskrivelse..." Claus Kaad (København K)