da-DK
1721765924654
https://www.r2n.dk/

R2N konceptet bygger på samme princip som afbudsrejser, hvor sæder sælges til nedsat pris, når afrejsedagen nærmer sig for bedre at udnytte kapaciteten. Se en sjov video der forklarer R2N-konceptet.

R2N er til dig, der gerne vil have:

  • Nem og gratis adgang til madoplevelser med nedsat pris
  • Samme frihed som når du reserverer et "almindeligt" bord (frit valg på menukortet - ingen discountmenuer)
  • Rabat på både mad og drikkevarer
  • Kvalitetssikring og inspiration fra mange tusinde brugeranmeldelser
  • Mere impulsivitet – inspireret af den sydlandske ”spise ude”-kultur
  • En hjemmeside der formidler information på overskuelig vis og tilbyder brugerne bedst mulig pris, produkt og service
Se dagens tilbud

 

For restaurationsbranchen giver R2N:

  • Adgang til et afprøvet koncept (afbudsrejse-princippet) hvor man kan udnytte sin ledige kapacitet optimalt
  • En billig markedsføringskanal, som med garanti giver overskud
  • Relevante og troværdige tilbagemeldinger fra de gæster, som har besøgt restauranten
  • Mulighed for at give forbrugeren spændende tilbud uden at være nødt til at gå på kompromis med kvalitet og service

 

Da formålet med hjemmesiden er at få afsat restauranters ledige kapacitet, samt fremme ekstra motivation til at komme ud og opleve, vil R2N forsøge at skabe samarbejdet mellem parterne. Dette gør vi ved at tilbyde væsentlige rabatter på den samlede regning, hvis man reserverer bord med kort varsel.

Læs mere om et samarbejde med R2N

 

Mere om R2N

Rabat

Hver dag er der mange restauranter, som har svært ved at få solgt alle deres borde. Det hjælper vi dem med, ved at sælge bordet til dig med op til 40% rabat. På den måde får restauranten fyldt op, og du får en god oplevelse – med rabat. Det synes vi er en rigtig god win-win for alle parter.

Kvalitet

Med R2N skal du ikke bekymre dig om at blive behandlet anderledes end "almindelige" gæster. Med en R2N- reservation har du nemlig præcis samme frihed til at vælge, hvad du har lyst til på menukortet. Du risikerer således ikke at blive snydt af unaturligt høje førpriser eller discountmenuer, som ikke har den kvalitet, man ellers ville forvente.

Den gode oplevelse

R2N adskiller sig fra andre tilbudssider, ved i høj grad, at lægge vægt på brugernes oplevelser og indsamler derfor anmeldelser af restaurantbesøgene. Du vurderer restaurantoplevelsen med en beskrivelse og en karakter, hvilket giver andre brugere mulighed for at lade sig inspirere og evt. lettere træffe deres beslutning. Hvordan ved du, at anmeldelsen er skrevet af en, der faktisk har været gæst på restauranten? Dette er sikret, da man for at skrive en anmeldelse skal være logget på sin brugerprofil, samt have et registreret besøg på den aktuelle restaurant. Netop disse foranstaltninger gør, at anmeldelserne på R2N ikke bærer præg af at være skrevet med en skjult dagsorden.

Kundeudtalelser

"Godt koncept. Vi får prøvet nye steder i København. Hilsen Geert" Geert (Roskilde)

"Super app :-) Love it!" Mette (København S)

"Har efterhånden brugt denne app mange gange, synes det er et rigtig godt koncept, kommer steder..." Camilla Friis (København NV)