da-DK
1611090061155
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter i Hellerup

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i Hellerup, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Hellerup.
Der er desværre ingen resultater...
Vi foreslår i stedet:

Det er ikke muligt at reservere et bord på R2N i dag, grundet omstændighederne med COVID-19, der gør at restauranterne skal holde lukket. Vi håber, at I passer på jer selv og hinanden, og vi glæder os til at formidle gode restaurantoplevelser igen på den anden side.


Ønsker du et bord til en anden dag, så se alle tilbud her :)

Restaurant Hellerup

Hellerup er en hyggelig forstad lige nord for København. Området ligger ved Øresund og luften er derfor altid frisk. Hellerup er ikke det område, som har flest restauranter, men til gengæld har restauranterne et højt niveau. Hvis du booker dit næste restaurantbesøg i Hellerup gennem Restaurant 2 Night, er der mange penge at spare, da Restaurant 2 Night altid giver rabat på hele regningen.

Smagsoplevelser i Hellerup

Har man lyst til et godt måltid, så skuffer restauranterne ikke. Områdets restauranter er af høj kvalitet, og man kan både få traditionel dansk mad, italiensk, sushi og indisk. De fleste af restauranterne ligger på Strandvejen, som er områdets mest kendte gade og, som navnet antyder, ligger lige ved vandet.

Seværdigheder og shopping i Hellerup

Hellerup er et område med masser af seværdigheder og gode muligheder for shopping. Er du til hav, kan en gåtur ved den flotte havn anbefales. Er man mere til alternative museer, så er det sjove og anderledes naturvidenskabscenter Eksperimentarium et besøg værd. Hvis man skulle få lyst til at shoppe før et restaurantbesøg, skuffer Hellerup heller ikke. Der er både Strandvejen, som man kan slentre op og ned ad og Waterfront Shopping ved vandet, som er indendørs, så man kan nyde sin shopping-tur i alt slags vejr.

Transport til og fra Hellerup

Hellerup ligger lige nord for København og det er nemt at komme dertil og tilbage igen. De fleste S-togslinier stopper på Hellerup station, som ligger i gåafstand fra Strandvejen og der går også masser af busser i dette området.

Restaurant Hellerup

Prisniveau restaurant Hellerup

Restaurantpriserne varierer meget i Hellerup, men området ligger dog i den dyre ende. Du kan selvfølgelig få rabat på hele regningen, hvis du booker gennem Restaurant 2 Night.

Kundeudtalelser

"Super god måde at booke bord på og specielt at få et godt tilbud med rabat" Anette Larsen (Skanderborg)

"Fantastisk koncept :-)" Gitte (Vanløse)

"Hvorfor har jeg ikke opdaget jer noget før?" Nina (København K)