da-DK
1638376327811
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Vegetar restauranter i København

Herunder kan du se alle vegetar restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det vegetariske køkken.

Vegetar Restaurant København

For bare 10 år siden var det ikke altid lige nemt at være vegetar i København, når man skulle ud at spise. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag er der masser af vegetariske restauranter i København, og herover kan du finde dem, der samarbejder med Restaurant 2 Night.

Et sundt måltid

Før i tiden var vegetarmad forbundet med betontunge bønnepostejer og brune sojapølser. Sådan er det heldigvis ikke længere, og i dag behøver man bestemt ikke at være vegetar for at nyde sådan et måltid. Der er mange fordele ved at spise vegetarisk mad. For det første er det sundt og slankende (hvis man holder sig fra alt for meget ost), det er godt for miljøet, og så er det heldigvis også velsmagende.

Velsmagende retter

Der findes et enormt antal spændende og lækre vegetarretter. Der er f.eks. bagt pastinak med skorzonerrod, sorte linser, citron og trøffelolie, suppe af Carl Johan svampe med cognac og tyttebær eller hvad med friskkogt fuldkornspasta med skorzonerrod, salvie og parmesan. Mulighederne er mange og smagsoplevelserne store på en vegetar restaurant.

Prisen hos en vegetarisk restaurant i København

Det er generelt lidt billigere at spise vegetarisk mad, end det er at spise mad med kød i, da det ofte er kødet, som er dyrt. På trods af dette er det jo som altid en smule dyrt at spise ude i København, men med rabatten fra Restaurant 2 Night bliver det pludselig meget billigere at spise på en vegetar restaurant i og med at du får rabat på hele regningen.

Vegetar restaurant København

Kundeudtalelser

"Nemt at bestille bord via R2N, hvor bestillingen hurtigt blev registreret. Det fungerede også fint..." Flemming Andersen (Charlottenlund)

"Fungerer perfekt vil hel sikkert bruge det igen" Pia Sand (Helsingør)

"Super god App. - Man får prøvet noget man ellers ikke ville. Jeg anbefaler gerne jeres App." Dunja Schmitz (København K)