da-DK
1718517668173
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter i Frederiksberg

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i Frederiksberg, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Frederiksberg.

Restauranter Frederiksberg

I denne guide vil du bl.a. kunne læse om alle de smagsoplevelser du kan få på diverse caféer, bistroer og restauranter på Frederiksberg. Du kan også finde beskrivelser af nogle af de mange spændende attraktioner og områder, der er et besøg værd på Frederiksberg, samt information om hvilke transportmuligheder der er tilgængelige.

Smagsoplevelser

Frederiksberg er et specielt sted for madelskere og generelt for dem, der er på udkig efter sansemættede oplevelser.
Her er der masser af muligheder for at få diverse spændende smagsoplevelser lige fra det franske og japanske til det danske køkken. Der er også restauranter med Michelin-stjerne til dem der elsker eksklusivitet, og mange gode take-aways til dem, der måske skal på en dejlig picnic i en af byens flotte grønne oaser. Der et bredt udbud af caféer, restauranter, barer, mange flotte fødevarebutikker og delikatesseforretninger, der bugner af det bedste indenfor ost, brød, kød, grøntsager og fisk. På Værnedamsvej, for eksempel, finder du specialforretninger, delikatesseforretninger og vinbarer. Vejen er en lille travl indkøbsgade på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg, der er kendt for sin franske stemning. Her finder man det charmerende Summerbird chocolaterie, og den atmosfærefyldte blomsterforretning Blomsterskuret giver en ubeskrivelig følelse til denne gade, hvilket gør den så speciel.

Værnedamsvej oser af charme med en god og afslappet stemning, hvor flere børnefamilier og lokale hænger ud i weekenderne for at nyde den hyggelige atmosfære. Blandt de franske restauranter på Frederiksberg ligger, med 1 Michelin-stjerne i skrivende stund (2017.05), restauranten Formel B, der er en, af den række af Københavns restauranter, som er startet af Rune Jochumsen og Kristian Møller.
Restaurant 2 Night har også flere restauranter fra det indiske køkken i Frederiksberg området, som er kendt for sin krydrede mad og autentiske “Chicken curry”. Ligeledes ligger der Caféer og andre københavnske restauranter i grænseområdet mellem de forskellige bydele op til Frederiksberg, som også er tilknyttet R2Ns restaurant-netværk. Der kan man få alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man er til krydret og stærk mad eller til det mere milde og traditionelle.

Frederiksberg, en historisk by

Historien fornemmes stærkt på Frederiksberg og er meget synlig i bygningerne. Oprindeligt var bydelen en selvstændig by adskilt fra hovedstaden. Med kommunalloven i 1919 kunne kommunalbestyrelsens formanden nu kaldes borgmester. Men 1. januar 2007 mistede, både Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, deres status som selvstændige amter i forbindelse med Kommunalreformen. Frederiksberg er nu en del af Region Hovedstaden. (Kilde)

Frederiksbergs historie begynder først i midten af 1600-tallet. I den sidste del af 1600-tallet havde kongefamilien igangsat et byggeri i Ny Amager, og Frederik 4. besluttede at bygge et lystslot på Valby Bakke i 1699. Slottet blev opført i perioden 1700-03 og skulle tjene som sommerresidens for kongefamilien. Kong Christian 6. boede fast på slottet i en periode, mens Christiansborg Slot blev bygget færdigt. Han navngav slottet Friederichs Berg, og en genopbygget landsby tog i løbet af 1700-tallet navn efter slottet – Frederiksberg. I forbindelse med slottet er der anlagt to parker Søndermarken og Frederiksberg Have efter fransk og italiensk forbillede, som kongen fandt inspiration til på sine mange rejser. I dette område er der mange interessante oplevelser og steder der er værd at nyde, og blandt madoplevelserne har Restaurant 2 Night altid en god restaurant mulighed til dig.

Frederiksberg park

Charmerende Frederiksberg

Kommer man til Frederiksberg er det muligt at opleve store grønne parker, åbne pladser og ældre arkitektoniske bygninger som giver et fredfyldt og roligt miljø. Der er mange flotte grønne oaser, blandt andet Frederiksberg Have, Lindevangsparken og Søndermarken, samt de små grønne områder rundt omkring som giver den skønne Parisercharme, som der er på Frederiksberg.
Frederiksberg Have er et af Københavns største og smukkeste grønne områder. Parken blev anlagt af Frederik 4. omkring Frederiksberg Slot og rummer i dag både rester af en barokhave og en romantisk landskabshave. Der er flere søer, kanaler og fremmedartede træer og buske i haven, der er meget velbesøgt. På en ø i midten af haven ligger der et kinesisk lysthus, hvor der er fri adgang om søndagen i sommermånederne. Man kan sidde og hygge derinde på solskinsdage imens man nyder en af de mange slags te og lækre kager de tilbyder. Hvis du er ikke er fan af te er der også forskellige caféer og andre vidunderlige spisemuligheder omkring Frederiksberg Have.
Fra Frederiksberg Have er det også muligt at se elefanterne i Zoologisk Have i deres nye omgivelser. Zoologisk Have på Frederiksberg er i øvrigt også et besøg værd. Det er landets største kulturinstitution med ca. 1,4 millioner gæster årligt, Zoo huser ca. 4.500 dyr fordelt på 233 arter. (Kilde)
Elefanthuset i Zoologisk Have er tegnet af arkitekten Norman Foster, og regnes for et af de bedste elefantanlæg i verden. Dyrene kan opleves på nært hold, for eksempel når de bader i vandgraven, der er dyb nok til, at de kan dykke helt ned, så kun snablerne stikker op. Der er også Den Arktiske Ring, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på isbjørne, nordatlantiske fugle og sæler, både over og under vandoverfladen. En absolut spændende oplevelser til både børn og voksne, er at du kan måske afslutte med en dejlig picnic på Zoologiskes grønne områder eller med en middag på en hyggelig restaurant i dette område.
Lindevangsparken er et stort friareal med store græsflader, legepladsområder, samt soppebassin for små og større børn. Lindevangsparken udgør i dag et populært udflugtsmål for såvel områdets beboere samt for dagplejemødre og adskillige af kommunens børneinstitutioner, og det er en rigtig god mulighed for hele familien.
Søndermarken, som er en romantisk landskabshave, ligger på Frederiksberg, samt i Valby. Søndermarken ligger syd for Roskildevej og Frederiksberg Have og er sammen med sidstnævnte et af Nordeuropas største parkområder beliggende i bymæssig bebyggelse.(Kilde)
Blandt de allermest interessante kulturoplevelser er Cisternerne. Et unik 140 år gammelt reservoir under Søndermarken, hvor du kan nyde udstillinger og events.
Frederiksberg byder også på gode shoppingmuligheder for enhver, da der er alt lige fra computerforretninger til brugskunst, blomster og restauranter. Dette skyldes blandt andet også Frederiksberg Centeret som kan tilbyde alt inden for shopping.
Om sommeren afholdes et af hovedstadens største loppemarkeder bag Frederiksberg Rådhus, hvor du kan gøre et godt røverkøb. Men hvis du er mere til kunst, biografer, teater og koncertliv, så kan Frederiksberg også byde på dette.
Frederiksberg har i rigtig mange år været centrum for hele hovedstadens teater, begivenheder og kulturelle arrangementer. Området omkring Frederiksberg Allé har med sine teatre og caféer sin helt egen charme. Dette område byder på en perfekt mulighed til at invitere en god ven eller veninde med til en god middag inden forestillingen, på én af restauranterne tæt på nogle af byens mest populære teatre, som f.eks. den italienske Restaurant Fabio.
Der er også andre spændende museer, der er værd at besøge: Bakkehusmuseet, Storm P.-Museet, Musikmuseet og Revymuseet.
Mange koncerter og musicals foregår også på Frederiksberg. De store begivenheder foregår i Forum eller i Falconer Salen, og klassiske koncerter foregår naturligt nok på Musikkonservatoriet. (Kilde)
Undersøgelser viser også, at københavnerne har så høje tanker om Frederiksberg, at de giver 4,2 point ud af 5 til spørgsmålet om, hvor attraktiv bydelen er at bo i. (Kilde)
Frederiksberg havde 104.481 indbyggere i 2016, og er med et areal på 8,7 km² den tættest befolkede kommune i Danmark. Her er et fantastisk bymiljø, fede kulturtilbud, lækre boliger, et højt serviceniveau samt plads til både børnefamilier og de bevidste storbyborgere. Kort sagt, et bredt udvalg af spændende attraktioner, aktiviteter og smagsoplevelser venter på dig i den historiske, naturskønne, kulturelle og besøge værd Frederiksberg.

Frederiksberg by

Gåafstand og grænser

Frederiksberg ligger meget centralt i forhold til København centrum. Mod nord og vest er Frederiksberg afgrænset af S-banen med stationerne Ålholm, KB Hallen, Flintholm, Grøndal og Fuglebakken og mod nordøst af Åboulevarden. I den vestlige del ligger også Peter Bangs Vej. Mod øst afgrænses Frederiksberg af Skt. Jørgens Sø. Det er meget nemt at komme rundt på Frederiksberg enten i bil, på cykel eller til fods og der er rig mulighed for offentlig transport med metro eller bus i området. For at komme til Frederiksberg bydel kan man tage fra Nørreport st., hvilket tager 5 minutter og metroen gennemskærer Frederiksberg fra vest til øst. Derfra er der kort gåafstand til de mange lækre restauranter.

Frederiksberg metro

Prisniveau

Frederiksberg området har et fornuftigt prisniveau, hvis man tager i betragtning at det er meget centralt i København. Prisen på en 3-retters menu ligger på 200-400 kr. og med R2N´s prisnedslag vil regningen komme ned på 160-320 kr., hvilket er i den billige ende for et måltid i denne del af København.

Kundeudtalelser

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Fantastisk koncept! Jer vil jeg bruge meget fremover!" Leonora (Frederiksberg)

"Alt fungerer fint, lige til at gå til" Inge (København V)