da-DK
1680133399955
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Restauranter i Hillerød

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger i Hillerød, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Hillerød.
Der er desværre ingen resultater...
Vi foreslår i stedet:

Restaurant Hillerød

Hillerød ligger nord for København og er Nordsjællands næstestørste by. Det er en by med et rigt sports, kultur og byliv, som bestemt er et besøg værd, især til et restaurantbesøg.

Smagsoplevelser i Hillerød

Også i Hillerød er der et bredt udvalg af restauranter inden for mange forskellige køkkentyper.

På restauranterne i Hillerød kan du således finde både det italienske, det spanske, det thailandske, det danske og flere andre køkkentyper, så der skulle gerne være noget for enhver smag.

Seværdigheder og shopping i Hillerød

Hillerød er en by, der byder på adskillige gode seværdigheder. Den største af dem alle er Frederiksborg Slot, der er blevet kåret til en af Danmarks 10 største turistattraktioner.

Der ligger desuden flere af Hillerøds restauranter omkring Frederiksborg Slot. Af andre seværdigheder kan Æbelholt Klosterruin, Gribskov og Frederiksborg Slotskirke, hvor Prins Joachim og Alexandra blev gift, også nævnes. Til de shopping interesserede er der også en masse at komme efter. Der er nemlig både gågader (Helsingørsgade og Slotsgade) og butikscentre.

Transport til og fra Hillerød

Det er nemt at komme til restauranterne i Hillerød med den offentlige transport. Både linie E og mere end 20 buslinier stopper nemlig på Hillerød Station, og fra stationen er man i gåafstand til de fleste restauranter.

Restaurant Hillerød

Prisniveau restaurant Hillerød

Ligesom i de fleste andre byer i Nordsjælland er det ikke billigt at spise på en restaurant i Hillerød, men med rabatten fra Restaurant 2 Night, sparer du typisk 15-30 %.

Kundeudtalelser

"Rigtig godt koncept I har. Jeg bruger det ofte meget impulsivt. Skal vi gå ud at spise? Ja det kan..." Dorthe Helbo (Humlebæk)

"Fedt koncept første gang vi prøvede det og det var en kæmpe succes" Julia (København V)

"Nu beder mine venner mig om at booke en restaurant, når vi går ud, fordi det altid er godt gennem..." Line (København V)